Γενικά Ελλάδα

Θρήνος για τον θάνατο του Μάκη – Τον βρήκαν νεκρό σε κανάλι!

Ελλάδα


Ο Ιωακείμ Φωτόπουλος, γνωστός σε όλους ως Μάκης, κάτοικος εν ζωή Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών, και πατέρας τεσσάρων ενήλικων παιδιών,  ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός στην περιοχή καθώς διατηρούσε υπαίθριο πάγκο πώλησης αγροτικών προϊόντων.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε από περίοικους εντελώς τυχαία, που περνούσαν από το σημείο και διέκριναν το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε. Όταν σταμάτησαν και κατέβηκαν από το αυτοκίνητό τους, βρέθηκαν αντιμέτωποι με την τραγική πραγματικότητα.

Ο 60χρονος που κατάγεται από τους Αγ. Θεόδωρους Λεχαινών, διέμενε το τελευταίο διάστημα σε φιλικό του πρόσωπο στην Αρετή. Φαίνεται πως επέστρεφε στο χώρο που διέμενε ακολουθώντας ένα χωματόδρομο δίπλα στο αποστραγγιστικό κανάλι. Το δίκυκλο εξετράπη της πορείας του και έπεσε μέσα στο κανάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 60χρονος βρέθηκε μπρούμυτα μέσα στο κανάλι. Το πρόσωπό του ήταν μέσα στα νερά και στο στόμα και τη μύτη βρέθηκε ποσότητα λάσπης. Το μηχανάκι τον είχε καταπλακώσει και δεν είχε ίχνη ζωής.

Άμεσα οι δύο άνθρωποι που τον εντόπισαν περίπου στις 4,30 το απόγευμα – βλέποντας αρχικά μόνο το τελάρο στο πίσω μέρος από το «παπάκι» του – κάλεσαν άμεσα το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που εξέτασαν το χώρο που βρέθηκε νεκρός ο 60χρονος δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε ένα ασφαλές συμπέρασμα για τα αίτια του θανάτου του, όμως απέκλεισαν την εγκληματική ενέργεια, αφού δεν έφερε κάποιο εξωτερικό τραύμα. Ακόμα και οι γιατροί στο Κ.Υ. Γαστούνης που μεταφέρθηκε δεν μπόρεσαν να δώσουν σαφείς απαντήσεις.

Η νεκροψία στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών σήμερα αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια. Εκτιμάται πως ο 60χρονος είτε υπέστη κάτι παθολογικό – ίσως κάποιο καρδιακό επεισόδιο – που συνέβαλε στο να χάσει τον έλεγχο του δικύκλου και να καταλήξει στο κανάλι, είτε πάλι πέφτοντας από ατύχημα στο κανάλι πιθανότατα πνίγηκε από τη λάσπη.

Πηγή:

olagossip.gr