Γενικά Ελλάδα

ΘΡΗΝΟΣ: Συγκλονίζει ο θάνατος της Κατερίνας Παπαμιχαήλ!

Ελλάδαthrinos

Σε ηλικία 46 χρόνων έσβησε χθες μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο η Κατερίνα Κουντούρη – Παπαμιχαήλ μητέρα ενός 12χρονου αγοριού. Η Κατερίνα από το Βελεστίνο, ήταν κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ρήγα Φεραίου Βασίλη Κουντούρη που για πολλά χρόνια θήτευσε και ως δημοτικός σύμβουλος Βελεστίνου και αδερφή του πρώην αντιδημάρχου και νυν δημοτικού συμβούλου Παναγιώτη Κουντούρη. Διέμενε με την οικογένειά της στο Βόλο και εργάζονταν στο νοσοκομείο Βόλου.

 

ΦΩΤΟ από taxydromos.gr
ΦΩΤΟ από taxydromos.gr

 

Πριν από περίπου 8 χρόνια προσβλήθηκε από τον καρκίνο και άρχισε να δίνει με πραγματικό θάρρος και δύναμη τη μάχη να κρατηθεί ζωντανή. Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα η κατάσταση της υγείας της υποτροπίασε και χθες άφησε την τελευταία της πνοή σκορπίζοντας θλίψη και πόνο στους δικούς της αλλά και σε όσους τη γνώριζαν.

Βαρύ το πένθος στο Βελεστίνο, την ιδιαίτερη πατρίδα της όπου διαμένουν οι γονείς της. Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη, ενώ πολλοί έσπευσαν να συμπαρασταθούν στους δικούς της που ακόμη δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι το χαμογελαστό κορίτσι έκλεισε για πάντα τα μάτια του.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου –

taxydromos.gr