Γενικά Ελλάδα

Το ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΟΙ! Σκάει η ΒΟΜΒΑ της ΔΕΗ…

Ελλάδα


Χρεοκοπεί η ΔΕΗ! Αυτή είναι η είδηση της ημέρας και την κρύβουν όλοι. Τρία (3) Δις είναι τα χρέη των πολιτών προς την επιχείρηση η οποία έχει φτάσει στα όριά της.

Παρά τις απειλές (που η Κυβέρνηση νόμιζε ότι θα πιάσουν τόπο) οι Έλληνες απλά αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.

Οι πολίτες έχουν γονατίσει.

•    Τα ανείσπρακτα υπόλοιπα στο τέλος του Αυγούστου του 2016 εκτινάχθηκαν στα 3 δις ευρώ φέτος, διπλάσια σε σχέση με 2 χρόνια πριν. Ο υπερδιπλασιασμός των ανείσπρακτων υπολοίπων της εταιρείας οφείλεται στη δραματική επιδείνωση της φτώχειας τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και της αλόγιστης εντολής του αρμόδιου υπουργού να δοθεί ελεύθερο πιστωτικό όριο (πλαφόν) 1000 ευρώ σε όλους τους καταναλωτές-πελάτες της ανεξαρτήτως της οικονομικής τους κατάστασης και ιδιότητας.

Φυσικά στο πλαίσιο του εξορθολογισμού της εταιρείας η κυβέρνηση (και καμία πριν από την τωρινή) δεν προχώρησε σε ένα γενναίο πρόγραμμα εξορθολογισμού της σπατάλης. Είτε ο λόγος για το προσωπικό, είτε για τις αμοιβές , είτε για τα λοιπά έξοδα η ΔΕΗ ήταν και είναι μία από τις πιο αμαρτωλές ΔΕΚΟ.


Αφήστε ένα σχόλιο