Γενικά Ελλάδα

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ….ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ…

ΕλλάδαΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!«Mπλόκαραν» τη διαδικασία και οι συμβολαιογράφοι αποχώρησαν!!!ΧΑΜΟΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ!!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

Ενταση επικράτησε για μία ακόμη Τετάρτη, με αφορμή τους πλειστηριασμούς που είχαν προγραμματιστεί, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, διαμαρτυρόμενοι εισέβαλαν στην αίθουσα και απαίτησαν να μην γίνει κανένας πλειστηριασμός, με αποτέλεσμα να φύγουν οι δικαστές από την έδρα. Παρών εκεί ήταν και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ενταση επικράτησε και στη Θεσσαλονίκη, όταν μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων έκαναν πορεία ενάντια στους πλειστηριασμούς και επιχείρησαν να ανοίξουν πανό μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδος. Αστυνομικοί, που βρίσκονταν στο σημείο, αρχικά δεν τους το επέτρεψαν, αλλά οι διαμαρτυρόμενοι τους έσπρωξαν και φωνάζοντας συνθήματα άνοιξαν τελικά το πανό, σύμφωνα με το thestival.

Λίγο αργότερα, η πορεία κατέληξε στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου είχε προγραμματιστεί να γίνει πλειστηριασμός για το σπίτι οικογένειας ΑΜΕΑ. Ομως, οι διαμαρτυρόμενοι «μπλόκαραν» τη διαδικασία και οι συμβολαιογράφοι αποχώρησαν.