Γενικά Ελλάδα

Τώρα ΚΑΙΓΕΤΑΙ πλοίο στο Αιγαίο ΓΕΜΑΤΟ έλληνες επιβάτες | ΔΕΙΤΕ Video

Ελλάδαπανικος

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τις μηχανές του πλοίου άρχισαν να βγαίνουν…

πυκνοί καπνοί και στη προσπάθειά του να προσεγγίσει την προβλήτα του λιμανιού, έπεσε πάνω σ’ αυτή με τον καταπέλτη προκαλώντας έντονη ανησυχία και πανικό στους επιβαίνοντες.

Εγκλωβισμένοι στο Αϊβαλί της Τουρκίας παρέμειναν για πολλές ώρες 89 Έλληνες τουρίστες, οι οποίοι κανονικά επρόκειτο να ταξιδέψουν με το πλοίο της εταιρείας Jale προς τη Μυτιλήνη, αλλά λόγω μηχανικής βλάβης παρέμειναν εκεί μέχρι αργά το βράδυ στο λιμάνι.

Αρκετοί είναι οι ταξιδιώτες που επικοινώνησαν τηλεφωνικά με το Lesvosnews.gr και κατήγγειλαν την ταλαιπωρία που είχαν υποστεί.

Πυκνοί καπνοί στο πλοίο έβγαιναν, ενόσω αυτό ήταν εν πλω από Μυτιλήνη προς το Αίβαλί και σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες των επιβατών, είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά στο μηχανοστάσιο και ταξίδευε με μία μηχανή.

 

loading…

Τελικά η εταιρεία Jale Tours ναύλωσε άλλο πλοίο, από την επίσης Τουρκική ναυτιλιακή εταιρεία Turyol, το KAPTAN SEUKET IYIDERE 1, βάζοντας επιτέλους τέλος στην περιπέτεια των Ελλήνων τουριστών οι οποίοι παρέμεναν εγκλωβισμένοι στο Αϊβαλί, μεταφέροντας με ασφάλεια τους 89 επιβάτες στη Μυτιλήνη…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: