Γενικά Ελλάδα

Τώρα ΚΡΕΜΑΣΑΝ αλλοδαπό στο ΚΕΝΤΡΟ της Αθήνας | Σε κατάσταση ΣΟΚ οι κάτοικοι της πρωτεύουσας…

ΕλλάδαΤώρα ΚΡΕΜΑΣΑΝ αλλοδαπό στο ΚΕΝΤΡΟ της Αθήνας | Σε κατάσταση ΣΟΚ οι κάτοικοι της πρωτεύουσας…

Η απόλυτη φρίκη στο κέντρο της Αθήνας….

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε πριν λίγο ο ΑLPHA, ένας διερχόμενος πολίτης ενημέρωσε την αστυνομία για έναν απαγχονισμένο άνδρα σε δέντρο.

Οι αρχές έσπευσαν άμεσα στο σημείο και τον εντόπισαν κρεμασμένο με αυτοσχέδιο βρόγχο, ενώ δεν βρήκαν στοιχεία του θύματος, καθώς δεν διατηρούσε κάποιο επίσημο έγγραφο πάνω του.

Ένα άκρως φρικιαστικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στις 7.25 στην πλατεία Κλαυθμώνος και πιο συγκεκριμένα στο πάρκο, που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Στο σημείο μάλιστα, υπήρχαν ακόμη δύο αλλοδαποί σε κατάσταση μέθης που οι κινήσεις τους είχαν τραβήξει τα βλέμματα.

Συγκεκριμένα, ο μάρτυρας υποστήριξε στην αστυνομία ότι υπήρξε συμπλοκή μεταξύ των τριών ατόμων και ακολούθησε ο απαγχονισμός του άνδρα, που όλα δείχνουν και αυτός να είναι αλλοδαπός.

Αρχικά κατά τη σύλληψη τους οι δύο αλλοδαποί, ένας Πολωνός 35 ετών και ένας Ουκρανός 52 ετών, υποστήριξαν ότι προσπάθησαν να βοηθήσουν τον απαγχονισμένο άνδρα, λέγοντάς τους ότι ήθελε να αυτοκτονήσει.

590_f5c6f5b45f9ff94f631cd4fc3138572e

Οι αστυνομικοί όμως δεν πείστηκαν, καθώς θεωρούν ότι η μαρτυρία του διερχόμενου πολίτη δεν αμφισβητείται, με τους δύο συλληφθέντες να οδηγούνται στον Εισαγγελέα,όπου τους απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.


Αφήστε ένα σχόλιο