Γενικά Ελλάδα

Τώρα ΜΟΛΙΣ ανακοινώθηκε | ΔΥΣΤΥΧΩΣ η μικρή Μυρτώ που κακοποιήθηκε απο το «δράκο της Πάρου»…

Ελλάδα


Τώρα ΜΟΛΙΣ ανακοινώθηκε | ΔΥΣΤΥΧΩΣ η μικρή Μυρτώ που κακοποιήθηκε απο το «δράκο της Πάρου»…

Τραγικά τα νέα για την άτυχη…

κοπέλα που κακοποιήθηκε στα βράχια της Πάρου

Άσχημα νέα για το άτυχο κορίτσι, το οποίο το καλοκαίρι του 2012, είχε πέσει θύμα επίθεσης του περιβόητου «δράκου της Πάρου», ο οποίος αφού την κακοποίησε seξοuαλικά, την χτύπησε βάναυσα στο κεφάλι με μία πέτρα.

Τα νέα δυστυχώς δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Δεν ανταποκρίνεται πλέον στις θεραπείες των γιατρών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Μυρτώ έχει μία λοίμωξη και δεν ανταποκρίνεται στις θεραπείες της όπως θα έπρεπε. Η μητέρα της χρειάζεται χρήματα και προσπαθεί δόντια και νύχια, να συντηρήσει την όλη κατάσταση από ένα μικρό επίδομα που της δίνει το κράτος.

«Τα ΜΜΕ και τα κανάλια εκμεταλλεύονται την τραγική αυτή περίπτωση μόνο για τηλεθέαση και η μητέρα της σταμάτησε πλέον να δίνει συνεντεύξεις» σημείωσαν άνθρωποι από το περιβάλλον της.

Παρότι οι κοινοποιήσεις των χρηστών στο διαδίκτυο για οικονομική βοήθεια στη Μυρτώ, ήταν στην κυριολεξία εκατοντάδες, δεν υπήρξε ενδιαφέρον, αφού λίγοι ήταν αυτοί που φτάσανε σε τράπεζα για να βάλουν λίγα χρήματα στο λογαριασμό.»

Η άτυχη Μυρτώ όμως χρειάζεται άμεση οικονομική βοήθεια. Ο λογαριασμός είναι ο αυτός: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΚΟΤΡΩΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ 150/0276 2274.

21e89fbffe0f61473153f93695feeca1«Ο σκοπός είναι να γίνει καλύτερα η Μυρτώ, γιατί τώρα έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και έχει παραδοθεί, να τελειώσει η περιπέτεια με τη λοίμωξη και με βάση τα λεγόμενα ψυχολόγων – ψυχιατρων, πρέπει να αλλάξει άμεσα περιβάλλον για να δει κάτι καινούριο».

3ac57d8649feaedac1d5aca6d426629aΗ μητέρα της, κ. Μαίρη Κοτρώτσου, πλέον θα αναγκαστεί να κάνει τις θεραπείες στο σπίτι, θα χρειαστεί καροτσάκι, θα χρειαστεί να βάλει ασανσέρ και τα έξοδα τρέχουν και πιέζουν ασφυκτικά την υγεία του άτυχου κοριτσιού…

Πηγή:

vip-news.gr


Αφήστε ένα σχόλιο