Γενικά Ελλάδα

ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ-ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ: «ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ»

ΕλλάδαΔείξτε ΟΛΟΙ μεγάλη προσοχή…

‘Ερχονται χαμηλές θερμοκρασίες και ισχυρή ένταση φαινομένων.

 Σε ρυθμούς σφοδρού χιονιά αναμένεται να μπούμε ξανά από το βράδυ της Κυριακής και μέσα στην Δευτέρα, οι κάτοικοι της μισής χώρας, καθώς οι υπάρχουσες χαμηλές θερμοκρασίες από

την Θεσσαλία και βορειότερα, θα μετατρέψουν τις όποιες βροχές σε ισχυρές χιονοπτώσεις.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο χιονιάς από την Κυριακή το βράδυ θα εισχωρήσει αρχικά σε χαμηλά υψόμετρα στην Ήπειρο ακόμα και στα Ιωάννινα αλλά και σε όλη την δυτική Μακεδονία, δίνοντας απευθείας χιονόστρωση ακόμα και 10-20 εκατοστών.

Μέσα στην Δευτέρα και κυρίως τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες ο χιονιάς θα επισκεφτεί

 

ακόμα και μηδενικά υψόμετρα της κεντρικής Μακεδονίας, της δυτικής μόνο Θεσσαλίας, των βορείων τμημάτων της ανατολικής Μακεδονίας και των βορείων τμημάτων της Θράκης. Θα χιονίσει και μέσα στην Θεσσαλονίκη.

Χιονοπτώσεις φαίνεται να βλέπουν η Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο, η Κομοτηνή, η Ξάνθη, οι Σέρρες, η Θεσσαλονίκη, το Κιλκίς, ο Πολύγυρος, η Έδεσσα, η Βέροια, η Φλώρινα, η Καστοριά, η Κοζάνη, τα Γρεβενά, τα Ιωάννινα, την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα.

Προσοχή καθώς οι χαμηλές θερμοκρασίες και κυρίως η ένταση των φαινομένων, θα είναι ο συνδυασμός που θα μετατρέψει τις όποιες ισχυρές βροχοπτώσεις σε ισχυρές χιονοπτώσεις με χιονόστρωση ίσως και σε μηδενικά υψόμετρα…

Πηγή:

vip-news.gr


Αφήστε ένα σχόλιο