Γενικά Ελλάδα

Τραγική τροπή στην υπόθεση του μικρού Μπεν: Τι φοβάται ο παππούς του και σπεύδει στην Κω [Εικόνες-Βίντεο]

Ελλάδαμπεν

Ο παππούς του μικρού Μπεν Νίνταμ μεταβαίνει εσπευσμένα στο νησί της Κω, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες των Βρετανών αστυνομικών για την πιθανή ανεύρεση των οστών του, καθώς φοβάται ότι μπορεί χτίζοντας ο ίδιος τα θεμέλια μέρους της αγροικίας να κάλυψε το σημείο που είτε ο μικρός είχε καταπλακωθεί από μπάζα, είτε το σώμα του μεταφέρθηκε αργότερα εκεί προκειμένου να καλυφθεί από τσιμέντο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail.

sta-ixni-toy-mikroy-mpen-fotografies-apo-tin-katedafisi-1

Ο Έντι Νίνταμ, 68 ετών, είναι «γεμάτος τύψεις κι ενοχές» καθώς, όπως δηλώνει ο ίδιος, αν και επί δύο εβδομάδες από τη μέρα της εξαφάνισης του 21 μηνών εγγονού του συμμετείχε μάταια στις έρευνες για τον εντοπισμό του, λόγω οικονομικών δυσκολιών αναγκάσθηκε να επιστρέψει στην εργασία του.

(Η οικογένεια Νίνταμ στην Κω)

sta-ixni-toy-mikroy-mpen-fotografies-apo-tin-katedafisi-2

Άλλωστε, η βρετανική αστυνομία ερευνά εάν ο χειριστής εκσκαφέα Κωνσταντίνος Μπάρκας μπορεί να σκότωσε το 1991 κατά λάθος τον Μπεν, καθώς ένας φίλος του, μετά το θάνατο του κ. Μπάρκα από καρκίνο, ενημέρωσε πρόσφατα την αστυνομία ότι ενδέχεται να ήταν υπεύθυνος για το θάνατο του.

Μεταβαίνοντας στον χώρο των ερευνών στην Κω, ο Έντι Νίνταμ ελπίζει να ανακαλύψει εάν τα τσιμεντένια θεμέλια που είχε θέσει στην επέκταση της αγροικίας δύο εβδομάδες μετά την εξαφάνιση του Μπεν είναι τα ίδια με αυτά που υπάρχουν και σήμερα.

sta-ixni-toy-mikroy-mpen-fotografies-apo-tin-katedafisi-7

«Αν βρεθεί θαμμένος εκεί τότε ενδεχομένως έχει ταφεί εκεί επίτηδες», δήλωσε ο Νίνταμ στη βρετανική Mirror.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος έθαψε ένα μωρό για να καλύψει τα ίχνη του. Κανείς δεν θα έκανε τέτοιο κακό. Αλλά πιστεύω ότι μπορεί τελικά να έχουμε πλεχτεί όλα αυτά τα χρόνια σε ένα ιστό ψεμάτων», επισήμανε χαρακτηριστικά.