Γενικά Ελλάδα

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΑΙΓΙΝΑΣ-ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ: «Μην κρυβόμαστε…ΑΥΤΟΣ ήταν ο οδηγός ΦΟΝΙΑΣ του ταχύπλοου»

Ελλάδα4

Γνωστός ιδιωτικός ντετέκτιβ ισχυρίζεται κάθετα, ότι οι λιμενικές αρχές έχουν διαπράξει τα κακουργήματα κατάχρησης εξουσίας και συγκάλυψης του πραγματικού υπαίτιου της πολύνεκρης τραγωδίας στην Αίγινα, ο οποίος είναι γνωστό πολιτικό πρόσωπο και μάλιστα εν ενεργεία.

Για ένα πολύ κακότεχνο σχέδιο, που παρουσιάζει τον 77χρονο Θρασύβουλο Λυκουρέζο ως οδηγό του μοιραίου ταχύπλοου, που εμβόλισε και βούλιαξε την τουριστική λάντζα, σκοτώνοντας τέσσερις και τραυματίζοντας άλλους δεκαέξι ανθρώπους, κάνει λόγο ο κ. Κώστας Σπύρου.

«Υπουργός ήταν ο πραγματικός χειριστής του ταχύπλοου στην Αίγινα»

Συγκεκριμένα, υποστηρίζει δηλαδή, ότι ο 77χρονος Θρασύβουλος Λυκουρέζος ανέλαβε το ρόλο αυτό (και λόγω προχωρημένης ηλικίας και άλλων κινήτρων…) με την κακουργηματική ανοχή-συγκάλυψη των λιμενικών αρχών, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί ο πραγματικός χειριστής του σκάφους, ο οποίος είναι γνωστός υπουργός της συγκυβέρνησης.

d074732fcc5170c6ff06280ef75b2c98_XLΜάλιστα, δεν δίστασε σε σχετική ανάρτηση του στο προφίλ του στο Facebook ο κ. Σπύρου να δηλώσει χαρακτηριστικά: «η ηθική αποτίμηση των ενεργειών και των μεθοδεύσεων που έγιναν για να συγκαλυφθεί το τερατώδες αυτό ανοσιούργημα, μπορεί να περιγράφει μόνο με τον επιγραμματικό στίχο του εθνικού ποιητή: Όμορφος κόσμος ηθικός(!), αγγελικά πλασμένος(!)»…

Την ίδια στιγμή, ο συνήγορος οικογενειών των θυμάτων, ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο δηλώνει: «Κρατάμε αποστάσεις τόσο για το πρόσωπο που φέρεται να οδηγεί, όσο και για τους ανθρώπους που παραδέχτηκαν πως ήταν πάνω στο σκάφος, αλλά και για την έρευνα που έχει γίνει απο τις αρχές μέχρι τώρα»…

Και προσθέτει κατηγορηματικά: «για την ώρα δεν έχουμε ζητήσει να γίνει αναπαράσταση, αφού προέχει να γίνει ολοκληρωμένη λήψη αποτυπωμάτων, αν αυτό είναι δυνατό, αφού το σκάφος είναι εγκαταλελειμμένο εδώ και 10 μέρες.

Λήψη DNA, άρση των τηλεπικοινωνιών και κατάσχεση των τηλεφώνων, όχι μόνο εκείνων που έχουν δηλώσει πως βρίσκονταν στο ταχύπλοο, αλλά κι άλλων προσώπων», τα οποία μπορεί να αποφεύγει τώρα να κατονομάσει, όμως δείχνει να ξέρει πολύ καλά ποια μπορεί να είναι αυτά… ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: