Γενικά Παράξενα

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Βρέθηκε νεκρή η μικρή Μαντλίν μετά από 15χρόνια έρευνας

Παράξενα16

Τραγικός είναι ο επίλογος της γερμανίδας «Μαντλίν», η οποία είχε εξαφανιστεί την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της από το σχολείο στις 5 Μαΐου του 2001. Ήταν μόλις 9 ετών και αμέσως η αστυνομία άρχισε να σαρώνει την περιοχή. Δεν την βρήκαν ποτέ.

Όμως τώρα, 15 χρόνια μετά, γράφεται η τελευταία πράξη του δράματος αφού ένας άνθρωπος που μάζευε μανιτάρια στο δάσος του Thueringen της Βαυαρίας βρήκε ανθρώπινα οστά.

AIHZ4Q0F.jpg
Το μικρό κορίτσι, η Peggy Knobloch, από την Γερμανία το ονόμασαν η γερμανίδα «μικρή Μαντλίν» αφού αγνοείται εδώ και 15 χρόνια και ο τρόπος με τον οποίο εξαφανίστηκε ήταν παρόμοιος με την μικρή Μαντλίν Μακ Καν.

Ο εισαγγελέας της Βαυαρίας είπε στο BBC ότι τα οστά κατά πάσα πιθανότητα ανήκουν στην Peggy Knobloch. Οι αρχές περιμένουν τώρα την πλήρη επιβεβαίωση από την εξέταση DNA.

Όπως και στην περίπτωση της μικρής Μαντλίν Μακ Καν, αστυνομικοί βγήκαν εκτός Γερμανίας και ταξίδεψαν σε πολλές χώρες του κόσμου για να εντοπίσουν τους απαγωγείς της. Πήγαν στην Τσεχία, στην Τουρκία και συνεργάστηκαν με πολλές αστυνομικές αρχές σε άλλες χώρες γιατί πίστευαν όπως και με την μικρή Μαντλίν ότι είχε απαχθεί και είχε μεταφερθεί σε άλλη χώρα.

Το 2002 ένας άνδρας με νοητικά προβλήματα ομολόγησε ότι σκότωσε την Peggy για να καλύψει ότι την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά. Λίγο μετά πήρε πίσω την ομολογία του. Ωστόσο, φυλακίστηκε σε ψυχιατρική πτέρυγα. Το 2014 ωστόσο η καταδίκη του αναιρέθηκε και αφέθηκε ελεύθερος.

Τα οστά της μικρής Peggy βρέθηκαν 10 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της. Στο σημείο μάλιστα βρέθηκαν και προσωπικά αντικείμενα που είχε το παιδί μαζί του την ημέρα που εξαφανίστηκε. Αυτό που πιστεύουν οι αρχές είναι ότι το κοριτσάκι είχε θαφτεί σε ρηχό τάφο και την ξέθαψαν άγρια ζώα.

Σημειώνεται ότι όταν εξαφανίστηκε το 9χρονο κοριτσάκι είχαν επιστρατευθεί θερμικές κάμερες και εκατοντάδες αστυνομικοί και στρατιώτες για να κάνουν έρευνες στην περιοχή που τώρα το παιδί βρέθηκε νεκρό.

Μόλις βεβαιώθηκαν οι αρχές ότι τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο σημείο ήταν του παιδιού, ειδοποίησαν την μητέρα του.


Αφήστε ένα σχόλιο