Γενικά Ελλάδα

Τρίκαλα: Το τζόκερ τον έκανε πλούσιο – Ο μοναδικός που κέρδισε στο χθεσινό τζακ ποτ!

ΕλλάδαΤο τζακ ποτ του τζόκερ έχει εδώ και λίγες ώρες τον μεγάλο
τυχερό του – Στα 13.000.000€ το ποσό για τους νικητές της πρώτης κατηγορίας, την ερχόμενη Πέμπτη…

Βαθιά οικονομική ανάσα πήραν δύο Τρικαλινοί καθώς έπιασαν συνολικά τρία πεντάρια στη χθεσινοβραδινή κλήρωση του τζόκερ, που έφερε νέο τζακ ποτ στην πρώτη κατηγορία. Τα τρία τυχερά δελτία παίχτηκαν στο πρακτορείο της Ιωάννας Σαργιώτη, στην Πηγή Τρικάλων και σύμφωνα με τη διαλογή, ο ένας υπερτυχερός έπιασε δυο πεντάρια με το δελτίο που έπαιξε και θα εισπράξει 121.072€ και ο δεύτερος παίζοντας ένα απλό δελτίο 60.536 €! Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης είναι: 1, 4, 8, 12, 42 και Τζόκερ ο αριθμός 16. Δεν βρέθηκε νικητής στην πρώτη κατηγορία και έτσι το ποσό για τους νικητές της πρώτης κατηγορίας, στην κλήρωση της Πέμπτης, ανεβαίνει στα 13.000.000€. Δείτε παρακάτω τη διαλογή…

Ο Richard Wiseman, ερευνητής του Πανεπιστημίου Hertfordshire στην Αγγλία, φημίζεται για τις προχωρημένες έρευνες που έχει κάνει σε ιδιαίτερους τομείς της ψυχολογίας, μεταξύ αυτών και η τύχη. Σύμφωνα με τον ίδιο, χρειάζεται να ακολουθήσεις 4 βασικές αρχές για να προσελκύσεις την καλοτυχία στη ζωή σου.

 

Ίσως έτσι προσελκύσεις και τα 11 εκατ. ευρώ του ΤΖΟΚΕΡ… Ποιες, λοιπόν, είναι αυτές οι αρχές; Δες τις ευκαιρίες και κυνήγησε την τύχη σου: Οι άτυχοι άνθρωποι παραλείπουν να κυνηγήσουν την τύχη τους γιατί εστιάζουν πολύ σε κάτι άλλο, κάτι που τελικά τους στερεί την ευκαιρία. Μην το βάζεις κάτω όταν αισθάνεσαι άτυχος: Μην αφήνεις την κακοτυχία μιας στιγμής να σε καταβάλει.

Οι τυχεροί άνθρωποι δεν πιάνονται γύρω από ένα ατυχές γεγονός, αλλά το προσπερνούν και συνεχίζουν να προσπαθούν ακόμη περισσότερο. Πάρε τυχερές αποφάσεις ακολουθώντας το ένστικτό σου: Υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείς να το εξηγήσεις αλλά έχεις δυνατό προαίσθημα, κάτι σε «τρώει», μια φωνή σου λέει «κάντο». Μην αγνοείς το ένστικτό σου!

Όταν νιώθεις τυχερός τότε οι αποφάσεις σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε κάτι ευχάριστο. Έχε προσδοκία για τύχη και τύχη θα σου έρθει: Οι τυχεροί άνθρωποι ελπίζουν ότι κάτι καλό θα τους συμβεί και το περιμένουν. Και τελικά αυτό επιβεβαιώνεται. Εάν εσύ «γλωσσοτρώς» τον ίδιο σου τον εαυτό και αισθάνεσαι γκαντέμης, τότε θα συμπεριφέρεσαι και σαν γκαντέμης. Δες το αλλιώς!

Πίστεψε στη τύχη σου και υιοθέτησε μια αισιόδοξη στάση ζωής. Ονειρέψου για λίγο ότι είσαι εσύ ο υπερτυχερός και χαμογέλα!

Πληροφορίες: trikalavoice.gr
Αφήστε ένα σχόλιο