Γενικά Ελλάδα

Τρόμος για πασίγνωστο Έλληνα επιχειρηματία! Τι βρήκε μέσα στο σπίτι του στην Έκαλη τα ξημερώματα;

Ελλάδαthief

Δραματικές στιγμές έζησε χθες το βράδυ ένας ιδιοκτήτης ιδιωτικών σχολείων, όταν επέστρεψε με την σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους στο σπίτι του στην Εκάλη. Όταν μπήκαν με το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ, ένας… τσιλιαδόρος χτύπησε με μία βαριοπούλα το παρμπρίζ του αυτοκινήτου!

Ψυχραιμία και… διαφυγή

Αυτό φυσικά το έκανε για να προειδοποιήσει τους συνεργούς του, δηλαδή τους τρεις διαρρήκτες που είχαν ήδη καταφέρει να μπουν μέσα στο σπίτι και προσπαθούσαν να… πάρουν ό, τι βρουν, ψάχνοντας φυσικά για κοσμήματα μεγάλης χρηματικής αξίας και μετρητά.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του, έκανε όπισθεν και χτύπησε ένα άλλο αυτοκίνητο, με το οποίο πιθανότατα είχαν φτάσει οι διαρρήκτες στη μονοκατοικία, που βρίσκεται επί της οδού Δανάης, στην Εκάλη.

Οι διαρρήκτες είχαν καταφέρει να φορτώσουν στο όχημά τους δύο χρηματοκιβώτια, ωστόσο ο πασίγνωστος ιδιοκτήτης ιδιωτικών σχολείων χτύπησε με το αυτοκίνητό του το φορτηγάκι τους! Αποτέλεσμα ήταν το ένα από τα δύο χρηματοκιβώτια να πέσει στο έδαφος, ενώ το δεύτερο οι θρασύτατοι ληστές κατάφεραν να το πάρουν μαζί τους.

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των τεσσάρων διαρρηκτών.

Πηγή: Newsit
Αφήστε ένα σχόλιο