Γενικά Ελλάδα

ΒΕΝΤΕΤΑ, ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ! Συνελήφθη ο “τρισεκατομμυριούχος” Αρτέμης Σώρρας στη Ρόδο!

Ελλάδα2013_04_29_01_46_27__8e000ca6e1244108ac760d5fd62fb36b

Λίγα λεπτά πριν τις 11 το βράδυ της Κυριακής 25ης Οκτωβρίου 2015 και μετά το πέρας ομιλίας του στη Ρόδο, ώστε για να μην εμποδιστεί η εκδήλωση, ο “τρισεκατομμυριούχος” Αρτέμης Σώρραςσυνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου από αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Ρόδου.

Ενάντια στον Πατρινό απέραντο “τρισεκατομμυριούχο”, όπως τον χαρακτηρίζει ο γνωστός δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου σε ρεπορτάζ του, αλλά και σε άλλα τρία μέλη της οργάνωσής του,υποβλήθηκε μήνυση, για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου από τον αρθρογράφοΕλευθέριο Ρήνο, κάτοικο Ρόδου.

Η βεντέτα του Αρτέμη Σώρρα με τον Ελευθέριο Ρήνο δεν είναι τωρινή και έχει ξεκινήσει από όταν ο Πατρινός επιχειρηματίας είχε δώσει στην δημοσιότητα τα έγγραφα στα οποία φαίνεται ότι κατέχει περιουσία 3 τρισεκατομμυρίων ευρώ και σύμφωνα με την έρευνά τους, το όλο θέμα δεν αποτελούσε παρά μια καλοστημένη απάτη και στην ουσία τα ομόλογατου Αρτέμη Σώρρα είναι… κουρελόχαρτα, χωρίς καμία πραγματική αξία.

Η σύλληψη έγινε στην καφετέρια Ακταίον της Ρόδου και σήμερα το μεσημέρι θα εμφανιστεί ενώπιον τουΕισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, για να αποφασιστεί αν θα δικαστεί ή αν θα παραπεμφθεί σε τακτική δικάσιμο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πάνω από 100 άτομα και σύμφωνα με πληροφορίες ο κατά φαντασία “τρισεκατομμυριούχος” ανακοίνωσε ότι θα ιδρύσει κόμμα και υποσχέθηκε 20.000 ευρώ στον κάθε ψηφοφόρο αν κερδίσει τις επόμενες εκλογές και σχηματίσει κυβέρνηση.

Να σημειώσουμε ότι πολλοί οπαδοί του τον ταυτίζουν με τον εκπρόσωπο της περιβόητης ομάδος Ε, χωρίς να υπάρχει όμως καμιά σχέση με τους βομβιστές στην Καλαμάτα!


Αφήστε ένα σχόλιο