Γενικά Ελλάδα

ΒΓΑΛΤΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ | ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙ

Ελλάδαalis

Προειδοποιεί το Greek-Weather.Org για ακραία καιρικά φαινόμενα και χιόνια τα οποία πολλές περιοχές είχαν χρόνια να βιώσουν με τόσο χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ μάλιστα παροτρύνει τους πολίτες των παρακάτω τμημάτων της Ελλάδας να εφοδιαστούν με αλυσίδες και χοντρό αλάτι κατά του πάγου.

Όπως επισημαίνει το Greek-Weather.Org, παρά το γεγονός ότι κάποιοι προσπαθούν να καθησυχάσουν λανθασμένα τον κόσμο γι’ αυτό το κύμα ψύχους, θα πρέπει αντίθετα να μη καθησυχαστούμε αλλά να λάβουμε μέτρα από τώρα καθώς το κύμα αυτό του ψύχους θα είναι ισχυρότερο και με μεγαλύτερη διάρκεια από αυτό της Πρωτοχρονιάς με περισσότερα χιόνια. Μάλιστα θα είναι το ισχυρότερο των τελευταία 20 τουλάχιστον ετών μιας και θα σημειωθούν μέχρι και θερμοκρασίες -30 βαθμών σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ρεκόρ θερμοκρασιών στη βόρεια Ελλάδα.

Βγάλτε αλυσίδες και αλάτι σε περιοχές του Έβρου, της Ροδόπης, της Ξάνθης, της Δράμας, των Σερρών, της Φλώρινας, της Καστοριάς, της Κοζάνης, των Γρεβενών, των Ιωαννίνων, του Καρπενησίου, αλλά και περιοχών των πιο ορεινών και ημιορεινών τμημάτων της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας, της Πελοποννήσου αλλά και της Μακεδονίας γενικότερα. Αρκετό χιόνι με τα τελευταία στοιχεία, θα δεχτούν τμήματα της Θεσσαλίας, του Έβρου, της ανατολικής Μακεδονίας και της ανατολικής Στερεάς Ελλάδας.

Δυστυχώς μία τέτοια »βόμβα» ψύχους με διάρκεια μιας εβδομάδας περίπου, θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα, θα παγώσει ποτάμια και λίμνες αλλά και πολλούς δρόμους και θα κρατήσει το χιόνι που θα πέσει παγωμένο στις παραπάνω περιοχές που αναφέρει το Greek-Weather.Org.

 

greeksfun.org


Αφήστε ένα σχόλιο