Γενικά Παράξενα

VIDEO που ΣΟΚΑΡΕΙ: Καταπίνει ΟΛΟΚΛΗΡΑ 4 φίδια!

Παράξεναfidia

Ένα αρκετά τρομακτικό και ανατριχιαστικό, για όσους δεν συμπαθούν ιδιαίτερα τα φίδια, βίντεο δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο και δείχνει έναν άνδρα να βάζει τέσσερα ζωντανά φίδια στο στόμα του για μερικά δευτερόλεπτα.

Το για τους περισσότερους αηδιαστικό βίντεο τραβήχτηκε στη Βραζιλία και δείχνει τον Arteval Duarte να βάζει τέσσερα διαφορετικά είδη ζωντανών φιδιών (ακίνδυνα βέβαια) στο στόμα του. Μεταξύ των τεσσάρων φιδιών είναι και ένας «βόας ουράνιο τόξο» όπως λέγεται.

Ο Duarte είναι ένας εκπαιδευτής ο οποίος κάνει διάφορα τέτοια «σόου», ασχολείται με τα ερπετά εδώ και 15 χρόνια σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail και αποσκοπεί ταυτόχρονα στην ευαισθητοποίηση για την αποψίλωση των δασών του Αμαζονίου. Έχει επίσης το παρατσούκλι «Νίντζα των Φιδιών» χάρη σε όλα αυτά που κάνει με τα φίδια που βρίσκει στην άγρια φύση. Το ένα φίδι που έβαλε στο στόμα του λέγεται Chicken Snake, είναι ακίνδυνο και προέρχεται από την Βόρεια Αμερική σύμφωνα με το δημοσίευμα. Ο «βόας ουράνιο τόξο» πήρε το όνομα από την ιριδίζουσα λάμψη του και βρίσκεται στην Κεντρική και Νότια Αμερική. Το τρίτο φίδι που έβαλε στο στόμα του, το φίδι coral είναι ένα από τα πιο ισχυρά ανάμεσα σε αυτά της Βόρειας Αμερικής αλλά πολύ λίγα δαγκώματα έχουν καταγραφεί λόγω της μοναχικής φύσης του φιδιού. Τα φίδια clelia (το τέταρτο είδος που έβαλε στο στόμα του) έχουν ένα ήπιο δηλητήριο, αλλά σύμφωνα με την Daily Mail δεν αποτελούν απειλή για τον άνθρωπο, δεδομένου ότι πολύ σπάνια δαγκώνουν ακόμη και όταν κάποιος τα πιάσει. Βρίσκονται συχνά επίσης στην Κεντρική και τη Νότια Αμερική.

Ο παράτολμος Βραζιλιάνος δεν είναι η πρώτη φορά που μαγνητοσκοπεί ένα τέτοιο παράξενο βίντεο καθώς στο παρελθόν έχει τραβήξει βίντεο με τον ίδιο να βάζει μια ζωντανή ταραντούλα και ένα φίδι την ίδια στιγμή μέσα στο στόμα του. Άλλες φορές έχει βάλει επίσης τρεις ταραντούλες ταυτόχρονα ή ακόμα και έναν δηλητηριώδη βάτραχο και ένα δηλητηριώδες φίδι. Ο ίδιος δηλώνει ότι εκπαιδεύει άγρια ζώα εδώ και 15 χρόνια και γι’ αυτό το λόγο κάνει όλα αυτά τα παράτολμα που βιντεοσκοπεί.  Φυσικά τα βιντεάκια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο έχουν μέσα σε λίγες ώρες χιλιάδες προβολές.