Γενικά Ελλάδα

Βίντεο – ντοκουμέντο από την 36χρονη μητέρα δυο παιδιών που αυτοκτόνησε στη Ρόδο

Ελλάδα


κρεμαλα 4

Και ξαφνικά πληροφορούμαι πώς ένα πολύ συμπαθητικό κορίτσι, ένα κορίτσι που είχα την τύχη πρίν απο τρία χρόνια να γνωρίσω τυχαία στο νησί της Ρόδου, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του πώς; Πέφτοντας απο τον τέταρτο όροφο του Νοσοκομείου. Η Πόπη άφησε πίσω της δυο παιδιά. Ανήλικα. Ήταν χωρισμένη και το τελευταίο διάστημα προσπαθούσε να σταματήσει μια αρρωστημένη σχέση που είχε συνάψει με έναν πολύ μικρότερο άντρα. Μια σχέση που την είχε φέρει σε αδιέξοδο.

Το κορίτσι πρίν απο μήνες νοσηλεύτηκε στη Λέρο. Στο ψυχιατρικό νοσοκομείο. Καθώς αντιμετώπιζε σοβαρα προβλήματα ψυχικής φύσεως. Κάποια στιγμή επέστρεψε στο νησί της για να επανενταχθεί. Βρήκε τις παρέες, τους φίλους της και ξεκίνησε και πάλι την ζωή της… όμως κάτι συνέβη πρίν απο μια εβδομάδα και άλλαξαν τα πάντα. Στο βίντεο που εξασφαλίσαμε η Πόπη διασκεδάζει με φίλους της λίγες μέρες πρίν συμβεί το μοιραίο. Και έρχονται στο μυαλό μας πολλά ερωτήματα.

Γιατί ένα τόσο χαρούμενο κορίτσι να δώσει τέλος στη ζωή της; Ποιος ευθύνεται γι΄αυτό; Τι έκαναν οι γιατροί μέσα στο νοσοκομείο; Γιατί δεν υπήρχαν κάγκελα ασφαλείας στα παράθυρα μιας και μιλάμε για ψυχιατρική κλινική; Θα υπάρξει ΕΔΕ για να φανεί ο υπεύθυνος ή θα κουκουλωθεί; Πώς η κοπέλα έφυγε από το ισόγειο από την ψυχιατρική κλινική χωρίς κανένας να το αντιληφθεί;

Σε πολλά απο αυτά τα ερωτήματα καλείται να απαντήσει η Εισαγγελία της Ρόδου που έχει αναλάβει την έρευνα…

Και το σημαντικότερο… Τι θα απογίνουν τα δυο ανήλικα παιδάκια της;