Γενικά Ελλάδα

Βόμβα! Έρχεται η βασιλεία στην Ελλάδα;

Ελλάδαvasilias

Στην τρέχουσα επικαιρότητα δείχνει να επανέρχεται ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, με τις φήμες περί επιστροφή του «βασιλιά» να αναζωπυρώνονται.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ», ο τέως βασιλιάς πρόκειται να εκδώσει την βιογραφία του, αναφέροντας από την δική του ματιά, τα γεγονότα της εποχής αλλά και τις προσωπικές του εμπειρίες από τα όσα έζησε όντας βασιλιάς των Ελλήνων.

Η διαφήμιση της εφημερίδας φέρνει τον τίτλο «Ήρθε η ώρα να μιλήσω, θα τα πω όλα», με την αντίστοιχη ανακοίνωση να αναφέρει τα εξής: «Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος, πρώην Βασιλεύς των Ελλήνων, ανακοινώνει τη δημοσίευση της αυτοβιογραφίας του, στην οποία θα αποτυπώνονται οι αναμνήσεις μιας ζωής, καθώς και η ιστορία της οικογενείας του, ξεκινώντας από τον Βασιλέα Γεώργιο Α’ μέχρι σήμερα. “Θεωρώ ότι είναι καθήκον μου να παραθέσω τα γεγονότα όπως τα βίωσα”, σημειώνει ο ίδιος».

Η συγκεκριμένη κίνηση, σε συνδυασμό με τις προφητείες του γέροντα Παΐσιου περί επιστροφής του βασιλιά, φέρνουν ξανά στο προσκήνιο τις διάφορες φήμες σχετικά με την «επιστροφή του βασιλιά».

 

voicenews.gr


Αφήστε ένα σχόλιο