Γενικά Ελλάδα

ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ! ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ…

Ελλάδα


Αποκάλυψη που αποτελεί βόμβα στα θεμέλια του Λευκού Οίκου έκανε η Wall Street Journal, η οποία (ίσως κατά λάθος) δημοσίευσε στοιχεία τα όποια αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Συγκεκριμένα, ο ανώτερος σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, και γαμπρός του, Τζάρεντ Κούσνερ, είναι συνιδρυτής στην εταιρία Carde. Η εν λόγω εταιρία πήρε δάνειο ύψος 1 δις δολαρίων και το ¼ αυτών δόθηκε από τον επενδυτή και γνωστό «στρατηγό» της παγκοσμιοποιήσεως Τζορτζ Σόρος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει με λίγα λόγια οικονομικός εταίρος με τον γνωστό δισεκατομμυριούχο.

Η συνεργασία αυτή συνέπεσε όλως τυχαίως με την αλλαγή της στάσεως των ΗΠΑ στο Συριακό, στην οποία σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Κούσνερ και η γυναίκα του (κόρη του Τραμπ). Επίσης, από τότε άλλαξε και η άποψη του Αμερικανού Πρόεδρου για το ΝΑΤΟ.

Επιπλέον, ο Τζάρεντ Κούσνερ είχε μεγάλη κοντά με τον επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του πεθερού του, Στέφεν Μπάνον. Τελικώς ο Κούσνερ κέρδισε τη μάχη και επικράτησε η άποψή του για το Συριακό.

Μην ξεχνάμε ότι ο Τζορτζ Σόρος είχε χρηματοδοτήσει την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον, και είχε πολεμήσει με κάθε μέσο τον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ όσο κανείς. Με λίγα λόγια ο γαμπρός του, συνεργάστηκε με τον μεγαλύτερο εχθρό του.

Είναι απορίας άξιον κατά πόσο γνώριζε ο Ντόναλντ Τραμπ αυτές τις «συναλλαγές» του γαμπρού του, και αν ναι, εάν τις επικροτεί.

Ο Σόρος, πάντως, από την πλευρά του έκανε την καλύτερη δουλειά, καθώς πλέον θα μπορεί να ελέγχει ανθρώπους του Αμερικανού Προέδρου. Θα δούμε λοιπόν στο μέλλον ακόμη μεγαλύτερη αλλαγή από τον Τραμπ ή θα αντιταχθεί σε όλα αυτά και θα κάνει τις απαιτούμενες «εκκαθαρίσεις» στο στρατόπεδό του; Γιατί ο Τζάρετ Κούσνερ είναι ίσως το άτομο με τη μεγαλύτερη επιρροή πάνω στον Τραμπ. Αναμένουμε λοιπόν…

Πηγή:

voicenews.gr


Αφήστε ένα σχόλιο