Γενικά Ελλάδα

ΒΟΜΒΑ! Οι ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ τον ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ πριν ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ τον ΕΙΧΑΝ…!

Ελλάδα






Πόσοι ήταν τελικά οι δολοφόνοι του άτυχου Αρχιμανδρίτη από τον Γέρακα;

Δύο Πακιστανοί οι οποίοι έχουν εξαφανιστεί από την Αθήνα και τους αναζητούν οι αστυνομικού του Τμήματος των Ανθρωποκτονιών βρίσκονται οπίσω από τη δολοφονία του Αρχιμανδρίτη στο Γέρακα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δράστες και θύμα γνωρίζονταν ενώ όλα δείχνουν ότι κίνητρο των δραστών ήταν η ληστεία του Αρχιμανδρίτη από τον Γέρακα.

Οι Αρχές έχουν ζητήσει εισαγγελική διάταξη ώστε να δημοσιοποιηθούν οι φωτογραφίες των δύο με στόχο να εντοπιστούν οι δύο δολοφόνοι.

Τέλος, φαίνεται ότι οι δύο Πακιστανοί διέφυγαν την ίδια μέρα της δολοφονίας από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ένας φίλος του θύματος, επίσης αρχιμανδρίτης (ιερουργεί σε Ιερό Ναό στα Πευκάκια), τον αναζητούσε και δεν μπορούσε τον βρει και καθώς διέθετε κλειδιά του διαμερίσματος πήγε να δει τι συμβαίνει.

Γύρω στις 00:30 της Τρίτης πέρασε την πόρτα του διαμερίσματος στον Γέρακα και βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο έγκλημα, το οποίο οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι είχε γίνει περίπου 10 ώρες νωρίτερα.

Μόνος μάρτυρας της στυγερής δολοφονίας ήταν ο Βίκτωρας, το λευκό σκυλάκι ράτσας μαλτέζ, του κληρικού.

Κανείς από τα γύρω διαμερίσματα ούτε άκουσε ούτε αντιλήφθηκε το παραμικρό, παρά το γεγονός ότι ο ιερέας βίωσε εφιαλτικές στιγμές πριν καταλήξει.

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο θάνατος του αρχιμανδρίτη Ιερόθεου Ιωάννη Καμίτση ήταν ασφυκτικός, προερχόμενος από απόφραξη των ανωτέρω αναπνευστικών οδών.

Πηγή:

olagossip.gr






Αφήστε ένα σχόλιο