Γενικά Ελλάδα

«Βόμβα» στο EPSILON. Άυριο πέφτει «μαύρο»!Ραγδαίες εξελίξεις

ΕλλάδαΣτους καλούς συναδέλφους

του mediafree.gr διαβάζουμε:
Ένταση επικρατεί απο χθες το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Etv! Απλοί εργαζόμενοι αλλά και στελέχη θεωρούν ότι ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι.
Είναι γνωστό ότι το Epsilon απο την αρχή της λειτουργίας του δεν ήταν συνεπές στις πληρωμές του προς τους εργαζομένους.
Όμως η κατάσταση τον τελευταίο καιρό γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη!
Μέχρι τώρα οι εργαζόμενοι δεν «επαναστατούσαν» είτε υποκύπτοντας σε απειλές είτε επειδή τους έπιαναν στο φιλότιμο.
Όμως η υπομονή τους εξαντλήθηκε, πόσο μάλλον όταν μαθαίνουν για τα επενδυτικά σχέδια της επιχείρησης στην Κύπρο!
Υπάρχουν δημοσιογράφοι που έχουν να πληρωθούν 3 μήνες απο το σταθμό οι οποίοι πιέζουν τους αρχισυντάκτες προκειμένου να πληρωθούν.epsilon-tv-e-channel1439458181-2


Όμως και οι αρχισυντάκτες – οι περισσότεροι τουλάχιστον- παραμένουν και εκείνοι το ίδιο χρονικό διάστημα απλήρωτοι.
Έτσι χθες το μεσημέρι το μεγαλύτερο μέρος των αρχισυντακτών του σταθμού συμμετείχε σε «μυστική» σύσκεψη στην οποία αποφάσισαν να στείλουν επιστολή στον ιδιοκτήτη του σταθμού Φίλιππο Βρυώνη.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του mediafree.gr στην επιστολή αυτή οι αρχισυντάκτες ενημερώνουν την ιδιοκτησία πως αν δεν εξοφληθούν οι δημοσιογράφοι του σταθμού έως απόψε, αύριο ΔΕΝ θα βγάλουν εκπομπές!
Έτσι ουσιαστικά ο σταθμός αύριο θα αναγκαστεί να ρίξει «μαύρο» αφού οι περισσότεροι δημοσιογράφοι και αρχισυντάκτες είναι αποφασισμένοι να μην δουλέψουν αν δεν πληρωθούν.
controlΕίναι χαρακτηριστικό ότι κάποιοι απο αυτούς δανείζονται χρήματα απο φίλους προκειμένου να μπορούν να πηγαίνουν στην εργασίας τους…
Στην επιστολή προς τον ιδιοκτήτη οι αρχισυντάκτες αναφέρουν και μια σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά στο κανάλι.
Μεταξύ αυτών αναφέρουν πως έχουν χάσει θέματα επικαιρότητας επειδή τα αυτοκίνητα του σταθμού πολλές φορές δεν έχουν ούτε σταγόνα βενζίνης στα ρεζερβουάρ τους!
Οι αρχισυντάκτες δηλώνουν στον Φίλιππο Βρυώνη, πως κάτω απο αυτές τις συνθήκες δεν είναι εφικτό ο σταθμός να κάνει πρωταθλητισμό!
Μέσα στην ημέρα αναμένουμε αντιδράσεις απο τον ιδιοκτήτη του σταθμού.
Θα πληρώσει τους εργαζομένους ή θα δώσει υποσχετικές;


Αφήστε ένα σχόλιο