Γενικά

ΒΟΥΗΞΕ η πόλη! Η νηπιαγωγός ήταν και… ιερόδουλη! (VIDEO)

Frontpagesporni

Το πρωί νηπιαγωγός το βράδυ… ιερόδουλη!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια μία νεαρή νηπιαγωγό η οποία εργάζεται παράλληλα ως ιερόδουλη.

Η Katya Gorlova «συνελήφθη», μόνο με τα εσώρουχά της, από κρυφή κάμερα να προσφέρει το κορμί της έναντι 40 ευρώ σε έναν πελάτη της. Δεν διστάζει μάλιστα να του αποκαλύψει πως η πραγματική δουλειά της είναι να διδάσκει μικρά παιδιά, όπως επίσης να τους τραγουδά και να τους χορεύει.

Από την πλευρά της η 22χρονη Ρωσίδα, με το καλλιτεχνικό Anastasia Monpasye, υποστήριξε ότι η part-time εργασία της δεν επηρεάζει τη δουλειά της στο σχολείο.

Ωστόσο, οι Αρχές του Καλίνινγκραντ ενημέρωσαν ότι «η υπόθεσή της ερευνάται», ενώ παραμένει ασαφές αν εξακολουθεί να εργάζεται ως νηπιαγωγός.

Παράλληλα, η Katya – η οποία στο παρελθόν έχει εργαστεί και ως χορεύτρια go-go σε νυχτερινά κλαμπ, με τη φωτογραφία της, όπως επίσης και προσωπικές πληροφορίες, να έχουν δημοσιευτεί σε αρκετές ιστοσελίδες γνωριμιών, εστιάζοντας στην παροχή «καυτών υπηρεσιών».

Όμως, ισχυρίστηκε ότι δεν παρέχει ροζ υπηρεσίες σε τακτική βάση, ενώ «είναι ελεύθερη να κάνει το κορμί της ό,τι αυτή επιθυμεί».