Γενικά Ελλάδα

Βρέθηκε νεκρή η αγνοουμένη από τα Πετράλωνα; Το πτώμα στους Αγίους Αναργύρους και οι έρευνες των Αρχών!

ΕλλάδαΣτα αζήτητα του νεκροτομείου παραμένει το πτώμα της γυναίκας που βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση σε ένα οικόπεδο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, τυλιγμένο με μαύρες σακούλες απορριμμάτων και μία κουβέρτα!

Η ταυτότητα του θύματος παραμένει άγνωστη και μόνο μια ρόμπα που βρέθηκε μαζί με τη σορό, φέρεται ότι πιστοποιεί ότι ήταν γυναίκα. Στο μεταξύ οι αστυνομικοί του ΤμήματοςΕγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής ανοίγουν τους φακέλους με τις εξαφανισμένες γυναίκες από το 2010 και έπειτα σε μια προσπάθεια να αναγνωριστεί η άγνωστη γυναίκα.

Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν είναι να πρόκειται για την 50χονη Ουκρανή Ελενα Οντερσντορφ, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από το διαμέρισμά της στα Κάτω Πετράλωνα από τις 11 Ιουνίου.
Image result for Ελενα Ολντερσνορφ

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή για τον χρόνο τέλεσης της δολοφονίας μιλά για ένα διάστημα τριών έως και έξι μηνών, χωρίς να αποκλείεται το διάστημα να είναι ακόμη μεγαλύτερο. Εκείνο που είναι αβέβαιο είναι ότι το έγκλημα έγινε σε άλλον χώρο και οι δράστες μετέφεραν το πτώμα στο οικόπεδο όπου βρέθηκε.

Παράλληλα, ο ιατροδικαστής έχει λάβει δείγματα γενετικού υλικού της νεκρής, προκειμένου να συγκριθεί το DNA της με αυτό των στενών συγγενών γυναικών που έχουν εξαφανιστεί.


Αφήστε ένα σχόλιο