Γενικά Ελλάδα

Ξάνθη: Σεισμός στο facebook με την κλήση που βλέπετε (Φωτό)!

Ελλάδαklisi

Τα μάτια του έτριβε οδηγός από την Ξάνθη που πριν από μερικές μόλις ημέρες παρέλαβε ατομική ειδοποίηση οφειλής από τον δήμο Θεσσαλονίκης, για παράβαση του ΚΟΚ η οποία φέρεται να πραγματοποιήθηκε πριν από 20 σχεδόν χρόνια! Πρόκειται για έγγραφο που έχει εκδοθεί από τμήμα ταμείου του δήμου, τον Οκτώβριο του 2015 και στο οποίο αναγράφονται τα στοιχεία του εν λόγω οδηγού, μόνιμου κάτοικου Ξάνθης, καθώς και το ποσό το οποίο καλείται ο ίδιος να καταβάλει, που ανέρχεται σε 14,67 ευρώ.

Μάλιστα στο ίδιο έγγραφο, εκτός από τις οδηγίες που δίνονται στον οδηγό σχετικά με το πως πρέπει να εξοφλήσει την οφειλή του, αναγράφεται ως ημερομηνία βεβαίωσης της σχετικής παράβαση η 28η Μαρτίου του 1996. Πρόκειται για ειδοποιητήρια τα οποία το τελευταίο διάστημα καταφτάνουν σε αρκετούς οδηγούς σε ολόκληρη την Θράκη, με αντίστοιχα παραδείγματα τόσο στην Κομοτηνή όσο και στην Αλεξανδρούπολη, και τα οποία αφορούν παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας στην συμπρωτεύουσα.

Ξάνθη: Σεισμός στο facebook με την κλήση που βλέπετε (Φωτό)!

Φυσικά ο οδηγός από την Ξάνθη δεν παρέλειψε να αναρτήσει το σχετικό ειδοποιητήριο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook σχολιάζοντας δεικτικά αλλά και με χιούμορ το γεγονός…

 

pestomou.info