Γενικά Παράξενα

Ξεμένεις ΣΥΝΕΧΩΣ από μπαταρία; 5 κολπάκια για να μη σου ξανασυμβεί ποτέ!

ΠαράξεναKIM

Σε όλους μας έχει τύχει, όμως εμείς θα σας προτείνουμε τρόπους για να μην ξαναγίνει!

1. Έχεις στο μέγιστο τη φωτεινότητα της οθόνης και τυφλώνεις μέχρι τον τυφλοπόντικα που βρίσκεται σε ένα μακρινό δάσος . Βάζοντας στο «αυτόματο» τη φωτεινότητα αφενός κερδίζεις σημαντικά περισσότερη ενέργεια και αφετέρου γλιτώνεις την τύφλωση.

2. Έχεις το κινητό συνέχεια στη δόνηση. Μπορεί έτσι να μην χάνεις καμία κλήση και like στο αλλά εξαντλείς φοβερά την μπαταρία σου για αυτό γύρνα το στο «sound».

3. Τα application που έχεις τρέχουν στο backround. Το και πολλά ακόμη app ακόμα λειτουργούν ακόμη και όταν δεν τα χρησιμοποιείς. Για να γλιτώσεις ενέργεια κατέβασε εφαρμογές που «σώζεις μπαταρία» και θα τις βρεις δωρεάν τόσο για android όσο και για ios.

4. Αφήνεις ανοιχτό το Wi-Fi. Όταν είσαι έξω και δεν έχεις πρόσβαση σε κάποιο δίκτυο Wi-Fi δεν υπάρχει λόγος να το έχεις ενεργοποιημένο. Κλείστο και γλίτωσε αρκετά λεπτά παραπάνω μπαταρίας.

5. Έχεις ενεργοποιημένο τον αυτόματο συγχρονισμό. Κάθε μία ώρα σου έρχονται τα καινουρια e-mails και το iCloud ανανεώνει αμέσως το αρχείο με τις φωτογραφίες που τραβάς. Με κάθε μήνυμα και κάθε φωτό που ανεβαίνει χάνεις και ενέργεια από την μπαταρία.

Πηγή: Newsbomb.gr


Αφήστε ένα σχόλιο