Γενικά Ελλάδα

Ξέσπασε ο Κρητικός σε πρωινή εκπομπή! Με τι εξοργίστηκε; (VIDEO)

Ελλάδαkritikos

Ο αγρότης από την Κρήτη, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega και χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι ουκ ολίγες φορές – Αποκάλυψε πως αρνήθηκε πρόταση για φωτογράφηση που του έγινε…

Το πλεόν περιζήτητο πρόσωπο των ημερών, ο Στάθης Στιβακτάκης ή ο sexy αγρότης από την Κρήτη όπως έγινε γνωστός φιλοξενήθηκε στην ”Κοινωνία Ώρα Mega” και μεταξύ άλλων μίλησε για τα αγροτικά αιτήματα και τους λόγους που τον έκαναν να ανέβει από την Κρήτη για να διαδηλώσει στην Αθήνα: ”Θέλουν να μας διαλύσουν τελείως, να φέρνουν απέξω προϊόντα  γεμάτα χημικά και να πετάμε τα δικά μας” είπε ο Στάθης Στιβακτάκης και συνέχισε: ”Βγάζουμε λεφτά αλλά τα ξαναπαίρνουν πίσω. Δεν μου μένουν κύριε Οικονομέα λεφτά” τόνισε ο αγρότης και μελισσοκόμος που τις τελευταίες μέρες έγινε είδωλο.

”Τι άλλο θα μας κάνουνε; Φεύγουνε τα κοπέλια από τα χωριά γιατί δεν αντέχουν. Πάνε σε υπουργούς και βουλευτές για να τους βρουν μια θέση σε τράπεζες ή οπουδήποτε αλλού. Εγώ σηκώνομαι 06.00 το πρωί και τελειώνω 24.00 τη νύχτα. Καλό είναι που βγαίνω στην τηλεόραση να μιλήσω για τα αιτήματα των αγροτών”.

Ο Στάθης Στιβακτάκης αποκάλυψε πως αρνήθηκε πρόταση για φωτογράφηση που του έγινε. Δείτε το βίντεο…