Γενικά Ελλάδα

Ύποπτες εξελίξεις με εξαφάνιση γιατρού στην Ακράτα: Παράτησε το αυτοκίνητο και…

Ελλάδα


Ποιες οι αποκαλύψεις γύρω από την εξαφάνιση του γιατρού στην Ακράτα;

Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες από αστυνομία και πυροσβεστική στην περιοχή της Ακράτας, με κέντρο το σημείο στο οποίο βρέθηκε κλειδωμένο, σταθμευμένο με alarm το ΙΧ 43χρονου γιατρού, που κατοικεί στην Αθήνα.

Όπως έχει ήδη γράψει το thebest.gr το όχημα εντόπισαν άνδρες της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, σταθμευμένο στο ρεύμα προς Πάτρα, στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, της ΝΕΟ Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος της Ακράτας.

Οι έρευνες της αστυνομίας και της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας και του πυροσβεστικού κλιμακίου Ακράτας, δεν έχουν αποδώσει μέχρι στιγμής καρπούς.

Ο κάτοχος του αυτοκινήτου δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής εδώ και δυόμιση ημέρες, ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του thebest.gr στο σημείο όπου το όχημα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο, δεν προκύπτουν ευρήματα ή ενδείξεις που να οδηγούν στο ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Επιπλέον η αστυνομία προσπαθεί να βρει την άκρη του νήματος ερευνώντας όλα τα ενδεχόμενα, όπως να τον πήρε κάποιος από το σημείο ή μόνος του να κατευθύνθηκε κάπου αλλού.

 

Πηγή:

fimes.gr