Γενικά Παράξενα

ΖΩΔΙΑ: Κριέ, μεθοδικότητα καιη νίκη σου… ΑΝΗΚΕΙ!

ΠαράξεναΛέοντα, έρχεται έντονο ερωτικό άνοιγμα που θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσεις καινούργια ερωτική περίοδο στη ζωή σου.

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 22 Φεβρουαρίου;
Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με την Πανσέληνο στην Παρθένο, η στάση σας θα είναι μεθοδική, οι κινήσεις σας αποδοτικές και στόχος σας θα είναι η ολοκλήρωση και το δημιουργικό αποτέλεσμα. Σήμερα θα καταφέρετε να κλείσετε εκκρεμότητες, να βάλετε σε τάξη τις ερωτικές σας υποθέσεις, να απεγκλωβιστείτε από ζητήματα που σας προκαλούν αναμονή ή αβεβαιότητα. Ο ξεκάθαρος τρόπος με τον οποίο θα χειριστείτε ζήτημα ανάμεσα σε εσάς και πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρει αποτέλεσμα μόνιμης και σταθερής ένωσης.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με την Πανσέληνο στην Παρθένο, θα κλείσουν επιτυχώς εκκρεμότητες και υποθέσεις που σας ανάγκαζαν να είστε σε θέση αναμονής. Η απρόσμενη επίσκεψη ενός ερωτικού προσώπου θα σας αλλάξει απόψεις, τοποθετείστε πλέον σε διαφορετικό οπτικό πεδίο, τώρα θα αναζητήσετε ουσία, σταθερότητα και βάσιμη εξέλιξη. Για εσάς που είστε σε ερωτική αναζήτηση, σας φανερώνω πως σε τυχαία χρονική στιγμή, θα εμφανιστεί ένα καινούριο πρόσωπο που με πολύ ευγενικό τρόπο θα προσπαθήσει να ανοίξει κουβέντα μαζί σας.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σας φέρει συναισθηματικά γεγονότα που θα ανατρέψουν ανασφάλειες και θα φέρουν ισορροπία στον εσωτερικό σας κόσμο. Η μέρα σας θα είναι κοινωνικά γεμάτη με έντονη δραστηριότητα, θα υπάρξει συνεννόηση στις επαγγελματικές σας συναναστροφές και ένα καινούργιο άτομο θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Μια ερωτική σας υπόθεση θα κλείσει με επιτυχία, καταφθάνει στη ζωή σας πρόσωπο που δεν αποκλείεται να αποτελέσει μόνιμο ερωτικό ταίρι.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε ψυχολογικά, ευνοϊκά συμβάντα θα τερματίσουν αρνητικές σκέψεις. Κουβέντες συμφιλίωσης που θα γίνουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, θα βάλουν τέλος στο ψυχρό κλίμα των τελευταίων ημερών. Τολμήστε να εξωτερικεύσετε το ενδιαφέρον σας, περάστε σε αποκαλύψεις, θα υπάρξει θερμή ανταπόκριση που θα σας ικανοποιήσει πλήρως. Σε περίπτωση που αναζητάτε νέα ερωτική γνωριμία, θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία και μάλιστα μέσα σε χώρο όπου κινείστε συχνά.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, τώρα με την Πανσέληνο στην Παρθένο, θα περάσετε σε εσώψυχες αναζητήσεις που θα ξεθολώσουν τη σκέψη σας, η συνομιλία που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα φέρει οριστικές λύσεις στις διαφωνίες σας. Τα συναισθήματά σας θα βρίσκονται σε τάξη και ηρεμία, η ισορροπημένη σας σκέψη και κρίση θα σας αποτρέψει από λανθασμένες αποφάσεις. Έρχεται έντονο ερωτικό άνοιγμα που θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσετε καινούργια ερωτική περίοδο στη ζωή σας και μάλιστα με πρόσωπο που δεν είχατε ποτέ έως τώρα ερωτική σχέση.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, τώρα θα θερίσετε τους καρπούς των κόπων σας, έρχεται οικονομικό άνοιγμα, εμφανίζεται καινούργια προοπτική στα επαγγελματικά σας. Σήμερα θα ταχτοποιήσετε εκκρεμότητες που τις είχατε αφήσει να αιωρούνται, όλες οι ενέργειές σας θα είναι οργανωμένες και προσχεδιασμένες. Για όσους από εσάς επιθυμείτε επανασύνδεση με πρόσωπο ερωτικό, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να περάσετε σε άμεση διεκδίκηση. Για τους ερωτικά μόνους, θα προκύψει τυχερό συμβάν, πρόσωπο εκλεπτυσμένης παρουσίας και ευγενικής συμπεριφοράς θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με την Πανσέληνο στην Παρθένο, θα νιώσετε την ανάγκη να εισχωρήσετε στο βάθος κάποιων ψυχικών σας επιθυμιών, γεγονός που θα δώσει ώθηση στη δράση σας, τώρα θα περάσετε σε αποφασιστικές πράξεις. Σήμερα τα χαρακτηριστικά σας θα είναι κατανόηση και έντονη διαίσθηση, θα προβείτε σε συζητήσεις που θα σταθεροποιήσουν σχέσεις και επαφές. Δεχτείτε τις προτάσεις φίλων για εξόδους διασκέδασης, σας συμβουλεύω να μην απορρίψετε τα νέα πρόσωπα που θα έχουν φανερά τη θέληση να διεισδύσουν στην ερωτική σας ζωή.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η Πανσέληνος στην Παρθένο ανοίγει για εσάς δίοδο επικοινωνίας με φίλους, συνεργάτες αλλά και ερωτικά πρόσωπα. Διαπραγματεύσεις, συζητήσεις και συνεργασίες θα προχωρήσουν ομαλά, ευνοούνται οι τελεσίδικες οικονομικές συμφωνίες. Στις συζητήσεις σας, θα καταφέρετε να εκφράσετε με πολύ επιτυχημένο τρόπο καινούργιες ιδέες και νέες σκέψεις. Κινηθείτε αποφασιστικά, τώρα θα υπάρξει τύχη στις συνομιλίες και στις επαφές σας, καταφθάνει ευνοϊκό συμβάν ερωτικής επανασύνδεσης.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με την Πανσέληνο στην Παρθένο, θα γίνετε ιδιαιτέρως σχολαστικοί και θα εστιάσετε στη λεπτομέρεια, η στάση σας θα είναι μεθοδική, οι κινήσεις σας οργανωμένες. Ειλικρινής κουβέντα που θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο ερωτικό, θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από συναισθηματικά βάρη και σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι, θα καταλήξετε σε επανασύνδεση. Σήμερα θα ικανοποιηθείτε ψυχικά και συναισθηματικά, καταφθάνουν συνομιλίες και συναντήσεις που θα στρώσουν έδαφος για ερωτική σταθερότητα.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η Πανσέληνος στην Παρθένο, θα σας βοηθήσει να βρείτε τον σωστό τρόπο επικοινωνίας, η προσέγγισή σας θα λύσει επίμαχα ζητήματα. Στα επαγγελματικά σας, θα υπάρξει συνάντηση και συζήτηση που θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος καινούριας προοπτικής, οι επικοινωνιακές σας ικανότητες θα ανοίξουν πόρτες που έως τώρα παρέμεναν κλειστές. Θα σας δώσω τη συμβουλή να περάσετε σε δυναμικές διεκδικήσεις στα ερωτικά σας, μη φοβηθείτε να αποκαλύψετε αυτό που πραγματικά νιώθετε.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με την Πανσέληνο στην Παρθένο, ανεβασμένη θα είναι η διάθεσή σας, ακμαίο το ηθικό σας, ομαλή και θερμή θα είναι η επικοινωνία σας. Συνεννόηση θα υπάρξει με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν φιλικά ή ερωτικά, θα βρείτε τον σωστό τρόπο για να κατανοήσουν τι θέλετε και τι αισθάνεστε. Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για συναντήσεις έντονου συναισθηματισμού, για ερωτικά ξεκαθαρίσματα και ψυχικές αποκαλύψεις. Δεν αποκλείεται να προκύψει ευκαιρία επανασύνδεσης με πρόσωπο που δεν καταφέρατε ποτέ να βγάλετε από τη σκέψη σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με Πανσέληνο στην Παρθένο, ευχάριστες εξελίξεις θα έχετε και θα υπάρξουν χαρούμενες συναντήσεις που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Στα επαγγελματικά σας, θα δοθεί άνοιγμα να περάσετε σε δημιουργικές κινήσεις, τώρα θα αποδείξετε κάποια ιδιαίτερα σας ταλέντα. Σήμερα δεν θα λείψουν οι θερμές ερωτικές στιγμές και μάλιστα με δική σας πρωτοβουλία. Θα βρείτε ανταπόκριση στη θερμή στάση που θα εκδηλώσετε και σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς είστε ερωτικά μόνοι, θα υπάρξει προοπτική για νέα και δημιουργική γνωριμία.

Πηγή ladylike.gr