Γενικά Ελλάδα

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ! ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ! Δείτε τι έκαναν τα ΤΖΑΜΠΟ όταν τους ζήτησαν ΒΟΗΘΕΙΑ για ΑΠΟΡΟΥΣ

Ελλάδα


βακακης τζαμπο 37





ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση του…
Αντιδημάρχουν Μπαζιάκα και την αλληλογραφία μεταξύ Δήμου Βόλου και Jumbo, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Προκλητική, χωρίς ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας, ιδιαίτερα μάλιστα σε μια εξαιρετικά δεινή κατάσταση που βιώνουν ευρύτατα στρώματα της κοινωνίας μας, χαρακτηρίζεται η συμπεριφορά της διεύθυνσης των πολυκαταστημάτων JUMBO, αδιαφορώντας στο αίτημα του Δήμου Βόλου και συγκεκριμένα της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Μέριμνας, να ενισχύσει την προσπάθεια για συγκέντρωση σχολικών ειδών που διανέμονται σε άπορους μαθητές/τριες του Ν. Μαγνησίας.

Ο ίδιος ο αντιδήμαρχος κ. Τάσος Μπατζιάκας εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη στάση της επιχείρησης, που στηρίζεται ιδιαίτερα από την τοπική κοινωνία, και υπογράμμισε ότι και πέρυσι όχι μόνο δεν υπήρξε αρωγή σε αντίστοιχη προσπάθεια, αλλά απαγορεύθηκε και στον τότε αντιδήμαρχο, κ. Απ. Πάντσα να τοποθετήσει «καλαθάκια» έξω από το πολυκατάστημα για να αφήνουν διάφορα σχολικά είδη οι πελάτες που το επιθυμούσαν.

Η αλληλογραφία μεταξύ των δύο πλευρών έχει ως εξής:

Το αίτημα του Δήμου

Από την αρμόδια αντιδημαρχία είχε υποβληθεί το ακόλουθο αίτημα, στις 8/9/2015:

Αξιότιμοι κύριοι/ρίες,

κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας με το τοπικό κατάστημα του Βόλου σας ενημερώνουμε τα εξής:

Το Γραφείο Ε(θελω)ντής της Δ/σης Κοινωνικής Προστασίας, ΚΑΠΗ και Δημόσιας Υγείας της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Μέριμνας προσκαλώντας όλες τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Βόλου και ανταποκρινόμενες έως τώρα στην κοινωνική αυτή δράση με ιδιαίτερη ευαισθησία, καλεί και εσάς να ενισχύσετε αυτή την πρωτοβουλία.

Γνωρίζοντας μάλιστα την ιδιαίτερη στήριξη που σας παρέχει η τοπική κοινωνία του Βόλου, ευελπιστούμε και στην δική σας αρωγή για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όλα τα παιδιά με χαμόγελο να ξεκινήσουν τη νέα σχολική χρονιά.

Προς δική σας ενημέρωση επισυνάπτεται πρόσκληση στήριξης της πρωτοβουλίας της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Μέριμνας για συγκέντρωση σχολικών ειδών σε άπορους μαθητές/τριες του Ν. Μαγνησίας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση και συνεργασία για το καλύτερο δυνατό συντονισμό και επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου.

Σας ευχαριστούμε και περιμένουμε για τις δικές σας ενέργειες».

Απάντηση JUMBO

Η απάντηση της JUMBO ήταν η εξής:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Λάβαμε την επιστολή σας και σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας. Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες πολλών αιτημάτων από κάθε γωνιά της Ελλάδας ωστόσο δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να ικανοποιηθούν όλα.

Η εταιρεία στα πλαίσια της διαδικασίας διαχείρισης αιτημάτων χορηγιών και δωρεών συγκεντρώνει και αξιολογεί όλα τα αιτήματα εντός 30 ημερών από τη λήψη τους.

Σε περίπτωση περαιτέρω διευκρινήσεων ή συνεργασίας εκπρόσωπος της εταιρείας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Με τιμή,

Τμήμα Εταιρικής Επικοινωνίας»