Γενικά Πλανήτης

Αυτό το ζευγάρι υιοθέτησε τρίδυμα – Μετά από λίγες μέρες όμως, σκάει η ΒΟΜΒΑ!

Πλανήτης


Αυτό που έλειπε, από τη Sarah και τον Andy Justice από την Τulsa της Oklahoma, για να έχουν την τέλεια οικογένεια ήταν ένα μωρό. Αλλά κανείς δεν περίμενε αυτό που συνέβη τελικά.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο κολέγιο και είναι αχώριστοι μέχρι και τώρα. Αφού αποφοίτησαν, παντρεύτηκαν και θέλησαν να κάνουν οικογένεια. Αλλά αυτή η ευχή τους παρέμενε ανεκπλήρωτη.

Κανείς δεν ήξερε την ακριβή αιτία. Απλά ξέραν και οι δύο πως δεν είχαν $60,000 για τεχνητή γονιμοποίηση. Για αυτό αποφάσισαν να υιοθετήσουν. Όλα φαινόντουσαν τέλεια: βρίσκουν μία γυναίκα που είναι ήδη έγκυος και έχει αποφασίσει να δώσει το παιδί της για υιοθεσία. Αλλά τους περίμενε μια μεγάλη έκπληξη:

Η γυναίκα αυτή δεν περιμένει ένα, αλλά 3 μωρά. Πιθανότατα είχε γίνει κάποιο λάθος ή απλά η μητέρα δεν ήθελα να αποκαλύψει το μυστικό και να ρισκάρει την υιοθεσία. Αλλά η Sarah και ο Andy δεν δίστασαν ούτε στιγμή : δεν ήθελαν τίποτα άλλο σε αυτόν τον κόσμο από αυτά τα 3 μωρά. Και έτσι έγιναν οι υπερήφανοι γονείς των Joel, Hannah και Elizabeth.

Γεννημένα πρόωρα, η τριάδα χρειαζόταν ιατρική βοήθεια. Αλλά όλα πήγαιναν βάση του σχεδίου. Αλλά το επόμενο σοκ ήρθε εκεί στο νοσοκομείο!

Η Sarah είναι έγκυος! Το ζευγάρι δεν μπορούσε να το πιστέψει. Η οικογένειά τους θα γινόταν ακόμα μεγαλύτερη!

Εξαιτίας του ιστορικού της, η εγκυμοσύνη της θεωρείται επικίνδυνη. Και η επόμενη βόμβα θα σκάσει λίγο αργότερα. Δεν είναι απλά έγκυος, αλλά περιμένει δίδυμα. Ακόμα δεν μπορεί να ξεχάσει την μέρα που το έμαθε.

Και έτσι ήρθε ο Andrew …

… και η Αbigail έξι μήνες μετά, τελειοποιώντας την οικογένειά τους. Από εκεί που δεν είχαν ελπίδα να αποκτήσουν παιδιά, βρέθηκαν με 5 παιδιά σε χρόνο ρεκόρ.

Φυσικά, οι πρώτοι μήνες ήταν πολύ δύσκολη περίοδος για το ζευγάρι. Χρειάζονται 300 πάνες τη βδομάδα. Ας μην σκεφτούμε και την απουσία ύπνου.

Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: είναι ευγνώμονες που όλα έγιναν έτσι. Λέει η Sarah: » Αμα μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, δεν θα άλλαζα τίποτα. Όλα είναι τέλεια έτσι όπως είναι. Τα 5 παιδιά μας είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός στη γη!»

Μερικές φορές η μοίρα παίζει παράξενα παιχνίδια. Αλλά για την Sarah και Andy, ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε κανείς να τους κάνει.

ze10

newsone.gr


Αφήστε ένα σχόλιο