Γενικά Πλανήτης

Ανακαλύφθηκε η κόλαση από τη NASA; Μια εκπληκτική επιστημονική αποκάλυψη …

Πλανήτης2

Η Nasa συνεχίζει να εξερευνά το διάστημα για την αναζήτηση νέων πλανητών. Στην τελευταία της ανακάλυψη για την ανθρωπότητα φέρεται να ανακάλυψε την κόλαση.

Καθώς συνεχίζουμε να υποβαθμίζουν τον αγαπημένο μας πλανήτη Γη, πολλοί επιστήμονες προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν ένα παρόμοιο πλανήτη, όπου θα μπορούσαμε να ζήσουμε. Προς το παρόν δεν έχει βρεθεί κάτι, αλλά το πιο πρόσφατο εύρημα της θα αλλάξει μερικά πράγματα…

Δείτε τις φωτογραφίες :

 

 


Αρκεί να σας πούμε ότι η ατμόσφαιρα του εξωπλανήτη δεν είναι φυσιολογική για μας. Επιπλέον, καλύπτεται κυρίως από ποτάμια λάβας, που αποτελούνται από άνθρακα και μονοξείδιο του άνθρακα. Σύμφωνα με μια γαλλο-αμερικανική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο “Astrophysical Journal Letters” το 2012, ο πλανήτης θα έχει στην επιφάνεια του γραφίτη και διαμάντια. Γνωρίζοντας ότι ο “Cancri 55 e” είναι τρεις φορές μεγαλύτερο μέγεθος από τη Γη, καταλαβαίνουμε γιατί συναρπάζει την επιστημονική κοινότητα.

Η ιδιαιτερότητα αυτού του εξωπλανήτη είναι να υιοθετήσει μια σύγχρονη περιστροφή . Αυτό σημαίνει ότι έχει την ίδια ταχύτητα που περιστρέφεται γύρω από τον ήλιο, το αστέρι 55 Cancri Α,το οποίο είναι 60 φορές πιο κοντά από ό, τι είμαστε έναντι των αναληφθεισών du Soleil. Με αυτή την έννοια, ο «Cancri e 55» έχει ένα ήμισυ σε συνεχή αναταραχή, όπου η θερμότητα εκτιμάται σε περισσότερα από 2000 βαθμούς Κελσίου, ενώ το άλλο μισό είναι συνεχώς βυθισμένο στο σκοτάδι και ως εκ τούτου δεν είναι ορατό.


Αφήστε ένα σχόλιο