Γενικά Πλανήτης

Ανοίξτε τα Μάτια σας: Πονούσε το Δόντι του αλλά δεν έδωσε σημασία. Λίγες ώρες αργότερα αυτός ο 26χρονος πατέρας βρέθηκε Νεκρός

Πλανήτης


Όλα ξεκίνησαν σαν ένας απλός πονόδοντος. Ο 26χρονος Vadim Kondratyuk, οδηγός φορτηγού και πατέρας δύο παιδιών, τον αγνόησε και ξεκίνησε από το Truckee της Καλιφόρνια για την Νέα Υόρκη για δουλειά, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, διαπιστώθηκε ο θάνατος του σε ένα νοσοκομείο στην Utah, όπου οι γιατροί ανακάλυψαν ότι η λοίμωξη του δοντιού του είχε εξαπλωθεί και στους πνεύμονες. Η γυναίκα του, Nataliya, πήγε από την Καλιφόρνια στην Utah για να τον αποχαιρετήσει.

 

“Ο γιατρός είπε ότι απόψε είναι η νύχτα που θα πεθάνει, γιατί κάναμε ό,τι μπορούσαμε και τίποτα δεν πιάνει”, είπε η Nataliya. “Τα βακτήρια και η λοίμωξη συνεχίζουν να αναπτύσσονται στους πνεύμονες του και δεν μπορούν να τα απομακρύνουν.”

Η νεαρή χήρα, η οποία έμεινε με τις δύο κόρες του ζευγαριού, την 2χρονη Vanessa και την 11 μηνών Maya, είπε ότι ο Vadim είχε διαβήτη, αλλά κατά τα άλλα ήταν καλά στην υγεία του, μέχρι που άρχισε να παραπονιέται για τον πονόδοντο δυο βδομάδες νωρίτερα.
Καθώς πήγαινε στην Νέα Υόρκη, ο πόνος του Vadim έγινε χειρότερος και αναγκάστηκε να αναζητήσει οδοντιατρική βοήθεια στην Οκλαχόμα.

Ο οδοντίατρος που επισκέφτηκε του καθάρισε το μολυσμένο δόντι και του έδωσε αντιβίωση για την λοίμωξη. Αρχικά, η θεραπεία φαινόταν να πιάνει καθώς έφτανε στην Νέα Υόρκη, αλλά όταν πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Καλιφόρνια, η μία πλευρά του προσώπου του πρήστηκε.
Η Nataliya είπε ότι ο γαμπρός της, ο Miroslav Kondratyuk, πήγε γρήγορα να βρει τον Vadim, με την ελπίδα να τον φέρει πίσω για να κάνει θεραπεία, αλλά η κατάσταση του επιδεινωνόταν ραγδαία, κι έτσι αναγκάστηκε να σταματήσει στην Utah και να τον πάει σε κάποιο νοσοκομείο εκεί.

Οι γιατροί προσπαθούσαν για τέσσερις μέρες να μειώσουν την εξάπλωση της λοίμωξης, αλλά μάταια: Οι πνεύμονες του Vadim είχαν γεμίσει με υγρό, δεν μπορούσε να αναπνεύσει και η καρδιά του σταμάτησε την Δευτέρα με την Nataliya στο πλευρό του.

“Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσα να βρω καλύτερο σύζυγο”, είπε. “Ξέρω ότι είναι στον παράδεισο. Είναι ευτυχισμένος πλέον. Θα είναι ο άγγελος μου για το υπόλοιπο της ζωής μου.”

Ένας φίλος δημιούργησε μια σελίδα στο GoFundMe για να μεταφερθεί το σώμα του Vadim στην Καλιφόρνια, να καλυφθούν τα έξοδα της κηδείας του και να συγκεντρωθούν κάποια χρήματα για την γυναίκα και τα δύο παιδιά του, καθώς δεν έχουν εισόδημα, αφού ο Kondratyuk ήταν ο μόνος που δούλευε στην οικογένεια.

Από τη Τρίτη έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 101.000 δολάρια από δωρεές και το ποσό συνεχίζει να αυξάνεται.
Credit: dailymail

Πηγή: fanpage


Αφήστε ένα σχόλιο