Γενικά Ελλάδα

ΑΝΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ: «Δεν ξεφτιλίζομαι, δεν θα γίνω… Μιμή» – Όλοι οι «καυτοί» διάλογοι

Ελλάδαpapandreou

Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως τραβούν ο Γιώργος Παπανδρέου και η σύζυγός του, Άντα.

Ο πρώην Πρωθυπουργός έχει φύγει από το σπίτι τους στο Καστρί εδώ και μερικούς μήνες, όπως αναφέρει το ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά.

Μετά από τη δοκιμασία που περνά τον τελευταίο χρόνο ο γάμος τους κι έπειτα από πολιτισμένη συνεννόηση μεταξύ τους, ο Γιώργος Παπανδρέου επέλεξε να μείνει για ένα διάστημα μόνος του.

Το περασμένο καλοκαίρι, κι ενώ κυκλοφορούσαν ήδη οι φήμες περί χωρισμού, είδαν το φως της δημοσιότητας κάποια δημοσιεύματα που ήθελαν τον πρώην πρωθυπουργό να έχει μια τρυφερή φιλία με τη δασκάλα πιλάτες, Άρτεμις Παπακωνσταντοπούλου. Ωστόσο, η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook δηλώνει παντρεμένη και σύμφωνα με όσα αναφέρει το «S», οι σχέσεις της με τον Γιώργο Παπανδρέου είναι αποκλειστικά επαγγελματικές.

Η Άντα Παπανδρέου όταν δέχθηκε πιέσεις από φιλικά της πρόσωπα να απευθυνθεί στη γυμνάστρια και να ζητήσει εξηγήσεις για όσα λέγονται, φέρεται να απάντησε σύμφωνα με το «S»: «Εγώ δεν είμαι Μιμή, για να εξευτελίζομαι δημοσίως».

Η έως τώρα στάση της χαρακτηρίζεται αξιέπαινη από φίλους και γνωστούς του ζευγαριού, καθώς προστάτευσε την οικογένειά της από περαιτέρω «ξεκατίνιασμα» στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

 

crashonline.gr
Αφήστε ένα σχόλιο