Γενικά Ελλάδα

ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΘΡΗΝΟΣ στην κηδεία του συνοδηγού της Πόρσε- Η γιαγιά του δεν άντεξε και…

Ελλάδα


Ένα ακόμα από τα θύματα της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε την περασμένη Κυριακή, σε χώρο στάθμευσης της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, οδηγήθηκε σήμερα Πέμπτη (02/03) στην τελευταία του κατοικία.

Ρεπορτάζ: Νικόλ Παπάζογλου

Στο Α’ Νεκροταφείο πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (02/03) η κηδεία του άτυχου 24χρονου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στην Πόρσε του καλού του φίλου Γιώργου Βακάκη, στο φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε στο 83ο χλμ της Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας.

Η σορός του Ανδρέα Γεωργακόπουλου είχε τοποθετηθεί σε λευκό φέρετρο ενώ ο χώρος ήταν γεμάτος από στέφανα, μεταξύ αυτών, του πατέρα του, της γιαγιάς του, της σχολής Μωραΐτη και φίλων του.

Τραγική φιγούρα η γιαγιά του, οποία έφτασε γύρω στις 10:30 στο νεκροταφείο, μπήκε στην εκκλησία υποβασταζόμενη και φωνάζοντας «το παιδί μου είναι εδώ μέσα, εδώ είναι ο Ανδρέας μου;». Δεν έφυγε λεπτό πάνω από το φέρετρο, το οποίο ακουμπούσε συνεχώς με τα δάκρυα να κυλούν ασταμάτητα στο πρόσωπό της.

kideia georgakopoulou4 1

Ο αδερφός και η μητέρα του άτυχου 24χρονου ήταν και αυτοί συνεχώς υποβασταζόμενοι για να αντέξουν, με τη δεύτερη να μη μπορεί να συγκρατήσει τους λυγμούς της.

Στον επικήδειο λόγο του ο πατέρας του Ανδρέα είπε «θυμάμαι όταν με πήρες τηλέφωνο στη γιορτή μου και μου είπες χρόνια πολλά μπαμπά, σ’ αγαπώ… Κι εγώ σ’ αγαπώ Αντρίκο μου κι εσένα και τον αδερφό σου τον Γιάννη. Έλενα σε ευχαριστώ πολύ για τα δύο υπέροχα παιδιά που μεγάλωσες κι ας μας πήρε ο Θεός τον Αντρίκο μας. Καλό παράδεισο γιέ μου».

Στο Α’ Νεκροταφείο, βρέθηκαν εκτός από συγγενείς και πολλοί φίλοι του Ανδρέα αλλά και γνωστοί των γονιών του, με λουλούδια στα χέρια.

Η οικογένεια του Ανδρέα Γεωργακόπουλου ζήτησε αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν για τα παιδιά με αναπηρία της ΕΛΕΠΑΠ.

 

Πηγή:

newsbomb.gr