Γενικά Πλανήτης

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αγοράκι δάγκωσε οχιά και την σκότωσε – Το βρήκε η μάνα του με το φίδι στο στόμα! (PHOTOS)

Πλανήτηςoxia

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό συνέβη την Κυριακή στην πόλη Μοστάρντας στο Ρίο Γκράντε ντο Σουλ στη Βραζιλία και η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ένα αγοράκι μόλις 17 μηνών, ο Λορέντζο, δάγκωσε και σκότωσε μια δηλητηριώδη οχιά στον κήπο του σπιτιού του. Η μητέρα του μικρού αγοριού το βρήκε στον κήπο με αίματα να έχουν καλύψει τα χέρια του, κρατώντας ακόμα το νεκρό φίδι στο στόμα του.

Η μητέρα του αγοριού είπε στους δημοσιογράφους ότι ο γιος της έπαιζε ήσυχος στο κήπο με τον σκύλο της οικογένειας. Μόλις βγήκε στον κήπο και το είδε, φώναξε τον άνδρα της και πήγαν αμέσως το μικρό τους γιο στο νοσοκομείο και φύλαξε το φίδι σε ένα γυάλινο βάζο για να διαπιστώσουν αν είναι δηλητηριώδες. Οι γιατροί της είπαν ότι πρόκειται για δηλητηριώδη οχιά και το τσίμπημα της θα μπορούσε να είναι θανατηφόρο αν τσιμπούσε το παιδί και δεν έπαιρνε το κατάλληλο φάρμακο.

Επιπλέον οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι το αγοράκι δάγκωσε στο κεφάλι το φίδι, το ακινητοποίησε και το σκότωσε πιθανόν λειτουργώντας με το ένστικτό του όπως ανέφερε ο γιατρός. Σύμφωνα πάντως με τους γονείς του παιδιού ήταν αναστατωμένο και προφανώς είχε τρομάξει από τις κινήσεις του φιδιού και το συμβάν. Οι γιατροί έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις στο αγοράκι το οποίο είναι υγιές και επέστρεψε σπίτι του.

figi1

figi2figi3

Πηγή: Newsbeast


Αφήστε ένα σχόλιο