Γενικά Ελλάδα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Εκεί θα πάνε τα λεφτά από τις τηλεοπτικές άδειες…

ΕλλάδαΣτο σύστημα υγείας θα διοχετευτούν τα 48,8 εκατ. ευρώ που εισέπραξε η κυβέρνηση από τν πρώτη δόση των τηλεοπτικών αδειών.

Συγκεκριμένα, όπως τόνισε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππας, τα χρήματα θα διατεθούν για την κάλυψη 4.000 κενών θέσεων στα νοσοκομεία: «Τα λεφτά από την πρώτη δόση από τις τηλεοπτικές άδειες έχουν εισπραχθεί και διοχετεύονται με τέτοιο τρόπο ώστε να πιάνουν τόπο ακριβώς για να γιατρεύονται οι μεγάλες πληγές που έχουν ανοίξει στο σώμα της ελληνικής κοινωνίας από τις πολιτικές που εφαρμόστηκαν τα προηγούμενα χρόνια».

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον κ.  Παππά, τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, αρμόδια για την καταπολέμηση της ανεργίας, Ράνια Αντωνοπούλου, αποφασίστηκε να καλυφθούν αυτές οι θέσεις μέχρι τον Ιανουάριο.

Από την μεριά του, ο κ. Πολάκης πρόσθεσε: «Προκηρύσσουμε σε συνεργασία με το υπουργείο Εργασίας 4.000 θέσεις στα νοσοκομεία, στις υγειονομικές δομές και τους εποπτευόμενους οργανισμούς από το υπουργείο Υγείας σε όλη τη χώρα, θέσεις κοινωφελούς εργασίας, 12μηνης διάρκειας με τα αντίστοιχα επιδόματα και στόχος μας είναι αυτοί οι άνθρωποι από τις αρχές του Γενάρη να δουλεύουν στα νοσοκομεία αλλάζοντας την εικόνα που αντιμετωπίζει ο κόσμος αυτή τη στιγμή μετά από 5 χρόνια μνημονιακής καταστροφής».


Αφήστε ένα σχόλιο