Γενικά Οικονομία

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ! Ο Μαρινόπουλος «φυγάδευσε» 104 εκ. ευρώ στο Γιβραλτάρ ως δανεικά! Μπράβο!

Οικονομία-620x330

Μνημόνιο ρε μέχρι να σβήσει ο ήλιος και να φύγουν με ελικόπτερα όλα τα λαμόγια αριστερά και δεξιά που ξεπουλάνε και καταστρέφουν τη χώρα! Υπάρχει άραγε κανένας χαβαλές πολιτικός αριστερός ή δεξιός να πάρει χαμπάρι πως ο… μέγας μπακάλης Μαρινόπουλος από το 2012, έφτιαξε εταιρεία στο Γιβραλτάρ και η Καρφούρ την δάνεισε 104 εκ. ευρώ;;;

unnamed

ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΕ… είσαι μέγας παιχταράς αγόρι μου… Πως φυγάδευσες έτσι 104 εκ στο Γιβραλτάρ;

Το Γιβραλτάρ είναι η Κολομβία των Βαλκανίων, της αρπαχτής, της ρεμούλας που επικρατεί μια πολιτική μαφία μιζαδόρων τραπεζιτών και επιχειρηματιών που κατακλέβουν την χώρα τους και βαράνε κανόνια μέχρι την πλήρη καταστροφή της. Τέτοιες κομπίνες, θα τις βλέπουμε πάντα και θα τις ανακαλύπτουμε!

 

Στο οικονομικό δελτίο που είχε εκδώσει η εν λόγω εταιρία για τα αποτελέσματα χρήσης του 2014, είδαμε, άκουσον άκουσον… πως εξέδωσε ομολογιατκό δάνειο ύψους 104 εκ ευρώ, προς μια εταιρεία με την επωνυμία SOUTHMED INVESTMENTS LIMITED και έδρα το ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ εκ των οποίων τα 54 εκ ευρώ, με απόφαση του Δ. Σ. τα αποαναγνώρισε, ήτοι σημαίνει τα διέγραψε!!!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΩΖΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝΟΗΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΓΑΖΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΕΚΘΕΣΗ ΔΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ 2014-p01

MARINOP

 

sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr


Αφήστε ένα σχόλιο