Γενικά Ελλάδα

Χαμός σε παραλία του Βόλου: Πλησίασε για φωτιά τον λάθος άνθρωπο! Αυτό που ακολούθησε δεν… υπάρχει!

Ελλάδα3

Σάλος από τις εικόνες που άρχισαν να εκτυλίσσονται στην παραλία. Η υπόθεση έφτασε στις δικαστικές αίθουσες, με τον δράστη να καταδικάζεται…

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 38χρονο Λαρισαίο για αποπλάνηση 14χρονου Αλβανού. Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τον Αύγουστο του 2015 στις Αλυκές. Επισκέπτης της παραλίας που βρισκόταν εκεί με την κόρη του, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε δει τον 38χρονο να χαϊδεύει τον ανήλικο και έντρομος απευθύνθηκε στην αστυνομία και ζήτησε βοήθεια. Το παιδί που στεκόταν δίπλα στον άνδρα ήταν ανήλικο. Επρόκειτο και για τον μοναδικό μάρτυρα του περιστατικού, ο οποίος όμως δεν παραβρέθηκε στο δικαστήριο. Ο πατέρας του αγοριού, που εξετάστηκε, κατέθεσε όλα όσα γνώριζε από την αστυνομική έρευνα.

Image result for παραλία βόλου

Οπως αποδείχτηκε από την ακροαματική διαδικασία, ο ανήλικος πλησίασε τον κατηγορούμενο, με σκοπό να του ζητήσει φωτιά. Εκείνος, όμως, στη συνέχεια φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε την αθωότητα του παιδιού και άρχισε να θωπεύει τα γεννητικά του όργανα. Ο κατηγορούμενος εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο από το δικηγόρο του. Ο συνήγορός του μετέφερε ότι ο 38χρονος από την πρώτη στιγμή είχε παραδεχτεί την κατηγορία. Το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε.


Αφήστε ένα σχόλιο