Γενικά Παράξενα

Χαμός στο Facebook με το αυγό που βλέπετε – Δείτε τι συνέβη και θα καταλάβετε γιατί (VIDEO)

Παράξενα3d206e5f9030f3293b8f18d09cd7d8ab

Μέχρι τώρα το ρητό έλεγε αν η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα αλλά σε ένα κοτέτσι στα Χανιά τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο περίπλοκα καθώς ένα αυγό έκανε… ένα άλλο αυγό. Το περίεργο αυγό βρέθηκε σε κοτέτσι στην Ξυλοκαμάρα Χανίων και ευτυχώς που ο άνθρωπος στον οποίο ανήκει το κοτέτσι βιντεοσκόπησε τη στιγμή της αποκάλυψης καθώς διαφορετικά, θα ήταν δύσκολο να γίνει πιστευτός. Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης, όταν πήγε στο κοτέτσι και βρήκε το συγκεκριμένο αυγό, το οποίο ήταν αρκετά μεγάλο.

Επειδή περίπου πριν από ένα χρόνο, είχε βρει ένα αντίστοιχου μεγέθους αυγο το οποίο όταν έσπασε βγήκαν 4 κρόκοι, σκέφτηκε να βιντεοσκοπήσει τη στιγμή που το θα έσπαγε στο πιάτο, στοιχηματίζοντας παράλληλα πόσους κρόκους θα έχει μέσα. Τελικά, όλοι έπεσαν έξω γιατί αυτό που αποκαλύφθηκε ήταν αξιοπερίεργο και μοναδικό. Από το αυγό βγήκε ένα νέο αυγό, μικρότερο φυσικά σε μέγεθος αλλά κανονικότατο.

Όπως μας είπε ο ιδιοκτήτης, δεν γνωρίζει αν η ίδια κότα που έκανε το περυσινο τετράκορκο αυγό έκανε και το φετινό, όμως το βέβαιο είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ παραγωγικό και περίεργο κοτέτσι.Ο ίδιος δεν έχει ξαναδεί κάτι παρόμοιο και διερωτάται αν έχει καταγραφεί ανάλογη περίπτωση. Δείτε το βίντεο με το αυγό – έκπληξη που κάνει το γύρο του facebook…