Γενικά Ελλάδα

Δύναμη ψυχής! Πώς είναι σήμερα ο γιος του Δημήτρη Ρίζου, 11 μήνες μετά το σοκαριστικό τροχαίο; (PHOTO)

ΕλλάδαΣε ένα μήνα συμπληρώνεται ένας χρόνος από το μοιραίο εκείνο απόγευμα της Παρασκευής 15 Απριλίου 2014, όπου ο γιος του Δημήτρη Ρίζου θα έπεφτε θύμα τροχαίου…

Ενός τροχαίου που είχε συγκλονίσει τότε το πανελλήνιο, με τον Απόστολο Ρίζο να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του και την οικογένεια του σε μια ατελείωτη αναμονή έξω από το χειρουργείο αλλά και την εντατική, ελπίζοντας σε ένα θαύμα να ξυπνήσει από το κώμα!

 

Ήταν η κακιά εκείνη στιγμή, που την ώρα που έφευγε από το γήπεδο και κατευθυνόταν με την μηχανή του προς ένα εστιατόριο που βρισκόταν λίγα μέτρα πιο κάτω, «χτυπήθηκε» από διερχόμενο Ι.Χ . Δυστυχώς δεν φορούσε το κράνος του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Μετά από λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, θα βυθιζόταν σε ένα μεγάλο κώμα όπου και παρέμεινε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός!

 

Ένα χρόνο μετά, ο Απόστολος Ρίζος, ένας σύγχρονος μαχητής, έχει αρχίσει να κάνει δειλά δειλά την επανεμφάνιση του στους καθημερινούς ρυθμούς και στις παλιές του συνήθειες. Στο πλευρό του όλο αυτό το δύσκολο διάστημα που πέρασε η σύντροφός του, ο πατέρας του Δημήτρης Ρίζος, η αδερφή του Ντέμι!

 

Ο Απόστολος Ρίζος σήμερα, ένα χρόνο μετά το τροχαίο, στην πρώτη του δημόσια έξοδο για κούρεμα πριν από λίγες μέρες!

 

 

Η προσωπική του σελίδα στο Facebook εδώ και λίγες μέρες έχει αρχίσει να αποκτάει εκ νέου ζωή και κινητικότητα με τους φίλους του να εκφράζουν δημόσια την χαρά τους, που επανήλθε κοντά τους και που είναι γερός και δυνατός, θαυμάζοντάς τον για την δύναμη ψυχής του!

 


Πηγή: Athensmagazine.gr


Αφήστε ένα σχόλιο