Γενικά Ελλάδα

Έλληνες φοιτητές δημιουργόυν την πρώτη πλατφόρμα δημιουργικής γραφής ιστοριών, Fably

Ελλάδαfably

Έλληνες φοιτητές δημιουργόυν την πρώτη πλατφόρμα δημιουργικής γραφής ιστοριών, Fably Γνωρίστε το fably μέσα από το Storython! Την πρώτη ελληνική πλατφόρμα δημιουργικής γραφής από Έλληνες φοιτητές!

Σου αρέσει να γράφεις; Είσαι δημιουργικός; Το πρώτο ελληνικό Storython είναι εδώ. Πάρε τώρα μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του fably, δημιούργησε τη δική σου μικρή ιστορία και άσε τον κόσμο να σε μάθει. Στο πρώτο Storython μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου μικρή ιστορία, επιλέγοντας μια από τις 3 βασικές κατηγορίες ιστοριών ή γράφοντας κάτι αποκλειστικά δικό σου.

Η ομάδα Fably προτείνει τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

  • Τα σημάδια πάνω σου. Σωματικά; Ψυχικά; Μοιράσου μαζί μας σε μια μικρή ιστορία τι ήταν αυτό που σε σημάδεψε και άλλαξε τη ζωή σου.
  • Φωνές απ’ την άκρη του δρόμου. Σε όλες τις γειτονιές υπάρχει αυτό το σπίτι. Η καγκελόπορτα που τρίζει. Εκείνος ο περίεργος τύπος με το χαμηλωμένο βλέμμα. Εκείνη η σοφίτα που τα μεσάνυχτα ζωντανεύει. Μάντεψε την ιστορία που κρύβουν..
  • Μυστικά.  Χιλιάδες άνθρωποι παίρνουν καθημερινά το λεωφορείο. Τα πρόσωπα τους κενά, μα το παρελθόν τους όχι. Μπορείς να μαντέψεις την ιστορία τους;
  • Ελεύθερο πνεύμα. Γράψε τώρα την ιστορία, του δικού σου θέματος, της δικής σου φαντασίας. Μοιράσου τη στο Storython.

Το Storython, ολοκληρώνεται στις 30 Οκτωβρίου. Οι ιστορίες όμως, δεν τελειώνουν ποτέ.

Για να πάρεις μέρος αρκεί να μπεις εδώ: fably.io/storython

Όλοι κερδίζουν στο Storython. Για όλους τους συμμετέχοντες παρέχεται αποκλειστική πρόσκληση στην νέα επαναστατική πλατφόρμα δημιουργίας υπέροχων ιστοριών , fably.io στο ξεκίνημα της στις 20 Οκτωβρίου.  Τους νικητές κάθε κατηγορίας τους περιμένει μια μοναδική έκπληξη. Ένα δώρο με αγάπη από την οικογένεια του fably.

Η ομάδα του Fably αποτελείται από 5 φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κωνσταντίνος Κοπανίδης: Developer

Κωνσταντίνος Κοπανίδης: Developer

Σωκράτης Χαρίσης: Designer

Σωκράτης Χαρίσης: Designer

Γιώργος Μετάκος: Developer

Γιώργος Μετάκος: Developer

Δήμητρα Μπολούτσου: Business

Δήμητρα Μπολούτσου: Business

Παναγιώτης Σκαρπέλος: Marketing

Παναγιώτης Σκαρπέλος: Marketing


Αφήστε ένα σχόλιο