Γενικά Ελλάδα

ΕΡΧΕΤΑΙ! Χαμός στην Ελλάδα με την άφιξη του Ρώσου ΗΓΕΤΗ..!

Ελλάδα2

Καταφθάνει αύριο στην Ελλάδα ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, ο οποίος πρόκειται να παραμείνει στη χώρα μας για δύο ημέρες. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του αυτής θα επισκεφθεί το Άγιον Όρος, προκειμένου να συμμετάσχει στους εορτασμούς για τα χίλια ένδοξα χρόνια ιστορίας. Επιπλέον, πρόκειται να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, και τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Όπως σας είχαμε αναφέρει με προηγούμενο άρθρο του voicenews.gr, σήμερα το πρωί ο Βλάντιμιρ Πούτιν έδωσε στη δημοσιότητα μία επιστολή για την Ελλάδα, την οποία χαρακτήρισε ως βασικό εταίρο της Ρωσίας στην Ευρώπη. Λίγο πριν από την επίσκεψη του μας τιμά με τα λόγια του, τονίζοντας πόσο σημαντική είναι η Ελλάδα για την Ρωσία.

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν θα φθάσει αργά το μεσημέρι της Παρασκευής και αρχικά θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Εν συνεχεία θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου και μετά τις συνομιλίες με τον Αλέξη Τσίπρα, οι δύο άνδρες θα προχωρήσουν σε δηλώσεις. Νωρίς το βράδυ, ο Ρώσος πρόεδρος θα δώσει το παρόν σε ειδική εκδήλωση στο Βυζαντινό Μουσείο.

Το μεσημέρι του Σαββάτου θα επισκεφθεί το Άγιον Όρος, όπου θα συνοδευθεί από τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Ας ελπίσουμε επιτέλους πως η Ελλάδα θα κατανοήσει που ανήκουν τα πραγματικά μας συμφέροντα. Ήδη άλλωστε έχει ξεσπάσει φρενίτιδα για την επίσκεψη του Ρώσου Ηγέτη.

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες και το voicenews.gr θα σας κρατά ενήμερους για κάθε εξέλιξη!

ΠΗΓΗ: voicenews.gr