Γενικά Παράξενα

ΦΩΤΟ – Δεν φαντάζεσαι με τι ΤΟ ΕΚΑΝΕ αυτή η τύπισσα! Άνω των 18

Παράξενα


Μια ερωτική εμπειρία, την οποία ελάχιστες γυναίκες έχουν ζήσει, μοιράστηκε με ολόκληρο τον κόσμο μία θαρραλέα γυναίκα.

Η Anka Radakovich (δεν είναι η γυναίκα της φωτογραφίας) δεν δίστασε να αποκαλύψει «πικάντικες» λεπτομέρειες από τη σεξουαλική επαφή που είχε με έναν 39χρονο άνδρα, αφού κάμφθηκαν οι αρχικοί της ενδοιασμοί και φόβοι ότι «θα αισθανόταν λες και πήγαινε με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ».

Και αυτό γιατί ο υποψήφιος εραστής της είχε βιονικό πέος!

«Ήταν τόσο γλυκός και αστείος που δεν με ένοιαξε ιδιαίτερα», εκμυστηρεύτηκε η Radakovich, η οποία πάντως παραδέχθηκε ότι στην αρχή την είχε κυριεύσει το άγχος, καθώς δεν είχε ιδέα για το τι επρόκειτο να αντιμετωπίσει εκεί κάτω.

«Εκτός από τη στύση κατά παραγγελία, να παραμένει σκληρό για ώρες; Γιατί να πω όχι;», σκέφτηκε ωστόσο, ενέδωσε και δεν το μετάνιωσε στιγμή!

Ο άνδρας, του οποίου η ταυτότητα δεν αποκαλύφθηκε για ευνόητους λόγους, είχε στυτική δυσλειτουργία λόγω διαβήτη, με αποτέλεσμα να «καταφύγει» σε ειδικούς γιατρούς. Αυτοί τού πρότειναν μια περίπλοκη επέμβαση μέσω της οποίας το πέος του «ενισχύθηκε» με εμφυτεύματα.

Υπήρχε μάλιστα και η επιλογή «φουσκωτών» ή όχι. Τα πρώτα είναι ένα είδος πλαστικής φιάλης που εισάγεται στο «θάλαμο στύσης» του πέους και στη συνέχεια μπορεί να γεμίσει με νερό. Τα… ξεφούσκωτου τύπου «δουλεύουν» με πλαστικές ράβδους που ανεβαίνουν και κατεβαίνουν χειροκίνητα στο σημείο που επιλέγει ο χρήστης!

Σύμφωνα μάλιστα με την Radakovich ο κάτοχος του βιονικού πέους – και η σύντροφός του – μπορούν να επιλέξουν από τέσσερα επίπεδα σκλήρυνσης: χαλαρό, ημι-χαλαρό, σκληρό και «OMG (Θεέ μου), αυτό το πράγμα θα με σκοτώσει»!

Εξήγησε, δε, πως όταν ο εραστής της ήταν έτοιμος για δράση, έκανε περίπου 20 συμπιέσεις σε μια μικρή συσκευή, σε μέγεθος σταφυλιού, που είχε κάτω από τη βάση του πέους του.

«Ήταν λες και φούσκωνε μπαλόνι σε λούνα παρκ», περιγράφει γλαφυρά η Radakovich, συνεχίζοντας με πιο «καυτές» λεπτομέρειες: «Η αίσθησή του πάντως ήταν φυσιολογική και δεν διέφερε σε τίποτα με ένα κανονικό. Όταν τελειώσαμε το σεξ είχα ξεχάσει τα πάντα για τους μηχανισμούς του».

«Αυτό όμως όχι στεκόταν ακόμα στο ύψος του, αλλά ήταν αμέσως έτοιμο για δράση. Ήταν βιονικό», συνεχίζει και καταλήγει με την ελπίδα (αφού η σχέση τους τελικά δεν ευδοκίμησε): «Εύχομαι να τον συναντήσω ξανά όταν είναι 80 ετών και έχει ακόμα το πέος 18χρονου»!

pressnews