Γενικά Παράξενα

Η γυναίκα του Πέθανε από καρκίνο Λίγες εβδομάδες Μετά το γάμο!! Όταν ο άντρας της Μπήκε στο blog της Εχασε το χρώμα του

Παράξενα


Η γυναίκα του Πέθανε από καρκίνο Λίγες εβδομάδες Μετά το γάμο!! Όταν ο άντρας της Μπήκε στο blog της Εχασε το χρώμα του

Δεν πίστευε στα μάτια του – Δείτε φωτό & βίντεο…

Τι ανακάλυψε τελικά ο άντρας της Μπήκε στο blog της?

Το φθινόπωρο του 2008, η 28χρονη Meghan Baker διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Το επόμενο έτος, ξεκίνησε ένα blog που με το όνομα “Bee’s Knees” για να αφηγηθεί το δύσκολο αυτό ταξίδι της.

Η Meghan δημιούργησε μια ωμή, ειλικρινής, και προσωπική υπόψη για την εμπειρία που έζησε μέσα από μια μαστεκτομή, μέσα από χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες.

Ο σύζυγός της Meghan, ο Adam, έπαιξε τεράστιο ρόλο στο blog της. Παρέμεινε στο πλευρό της σε κάθε βήμα που έκανε σ’ αυτό το ταξίδι.

Καθώς ο καρκίνος εξαπλωνόταν γρήγορα σε όλο το σώμα της, η απήχηση του blog της Meghan συνέχισε να αυξάνεται.

Περισσότεροι από 1.200 αναγνώστες της της συμπαραστάθηκαν και διδάχτηκαν από τη δύναμη και την αποφασιστικότητα της για την καταπολέμηση της ασθένειας της.

Ένα post στο blog της φάνηκε να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα, και αυτό ήταν ο κατάλογος της Meghan με τα 30 πράγματα που ήθελε να πετύχει στη ζωή της

πράγματα όπως να γυρίσει με τρένο ολόκληρο τον Καναδά και να αποκτήσει ένα εξοχικό σπίτι δίπλα σε μια λίμνη.

megadam5

Στις 27 Απριλίου του 2010, η Meghan απεβίωσε μόλις λίγες εβδομάδες μετά το γάμο της με τον Adam. Πήρε μαζί της και τη λίστα της με τις ελπίδες και τα όνειρά της.

Αυτές οι “εκκρεμότητες” στοίχισαν πολύ στους φίλους και στην οικογένεια της Meghan, και ιδιαίτερα στον Adam. Ο άντρας της συνδέθηκε στο αγαπημένο της blog, όχι μόνο για να ανακοινώσει το θάνατό της, αλλά και για να αποκαλύψει το εκπληκτικό του σχέδιο.

4

Αυτό που συνέβη ήταν εκπληκτικό.

Άρχισε να υλοποιεί μία – μία τις επιθυμίες της γυναίκας του. Έκανε το γύρω του Καναδά με το τρένο, προσπάθησε να γίνει καλός στην κορνέτα, ταξίδεψε στην Ινδία για προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε ένα ορφανοτροφείο κ.α. Ήθελε με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει τη σύζυγό του.

adam

Οι αναγνώστες του blog έφτασαν τους 10.000! Ο Adam λαμβάνει καθημερινά μηνύματα συμπαράστασης και θαυμασμού από ανθρώπους απ’ όλον τον κόσμο.

Άλλωστε, αυτό που του έλεγε πάντοτε η γυναίκα του ήταν να μην το βάζει ποτέ κάτω και να πετυχαίνει έναν – έναν τους στόχους του. Αυτά τα λόγια της θα τον συντροφεύουν πάντα.

Παρακολουθήστε τον στο παρακάτω συγκινητικό βίντεο: