Γενικά Ελλάδα

Η θεομηνία κατέστρεψε περιουσίες σε μεγάλη ελληνική πόλη

Ελλάδα16

Τις πληγές της μετράει η περιοχή των Φαρσάλων από την πρωτοφανή θεομηνία που έπληξε την περιοχή το περασμένο Σάββατο, με αποτέλεσμα μέχρι στιγμής να έχουμε ανυπολόγιστες ζημιές σε δεκάδες χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών, φθορές σε σπίτια και υπόγεια αλλά και καταστροφές σε επιχειρήσεις.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της επιχείρησης επίπλων της οικογένειας Νταφόπουλου, όπου το νερό εισέβαλε στο χώρο αποθήκευσης προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημιά σε εμπορεύματα αλλά και στις υποδομές του κτηρίου.

«Σε μία νύχτα είδαμε την επιχείρησή μας να διαλύεται. Μόνον τα εμπορεύματα έχουν υποστεί ζημιές που σε οικονομικά μεγέθη είναι αδύνατο να αντέξει μία επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε μία μικρή πόλη όπως τα Φάρσαλα. Μένουμε στην επαρχία και σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία προσπαθούμε να επιβιώσουμε αλλά δυστυχώς δεν έχουμε από την πολιτεία ούτε τα αυτονόητα. Ελπίζουμε τώρα, το κράτος να σκύψει πάνω από το πρόβλημά μας και να συνδράμει στην αποκατάσταση των ζημιών» δήλωσε στο onlarissa.gr o ιδιοκτήτης της επιχείρησης κ. Βασίλης Νταφόπουλος.

Δείτε φωτογραφίες:


Αφήστε ένα σχόλιο