Γενικά Ελλάδα

Καιρός: Σε αυτές τις πόλεις «θα το στρώσει» σε λίγες ώρες – «Μέσα» Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

ΕλλάδαΣτην «κατάψυξη» μπαίνει ξανά η χώρα. Νέο κύμα κακοκαιρίας με πυκνές χιονοπτώσεις και πολικές θερμοκρασίες αναμένεται να σαρώσει σε λίγες ώρες την Ελλάδα. Ο υδράργυρος θα πέσει κατακόρυφα, ενώ παγετός θα σημειωθεί σε αρκετές περιοχές.

Πού θα χτυπήσει ο νέος χιονιάς

Αύριο, Πέμπτη (26/01/17) χιονοπτώσεις πρόσκαιρα πυκνές θα σημειωθούν στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά και την Εύβοια, οι οποίες κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν στην Πελοπόννησο, την Κρήτη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Σύμφωνα με το greek-weather.org, θα χιονίσει στην Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, την Καβάλα, την Δράμα, τις Σέρρες, τη Θεσσαλονίκη, τον Πολύγυρο, το Κιλκίς, την Έδεσσα, τη Βέροια, την Κατερίνη, τη Φλώρινα, την Καστοριά, την Κοζάνη, τα Γρεβενά, τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα, τη Λάρισα, το Βόλο, τη Λαμία, τη Λιβαδειά, το Καρπενήσι, τα Ιωάννινα, την Αθήνα, τη Χαλκίδα, καθώς και στη Λήμνο και την Τρίπολη.

Θα το στρώσει σίγουρα σε όλες τις πόλεις της δυτικής Μακεδονίας, ενώ μερική χιονόστρωση ίσως υπάρξει και σε όλες τις πόλεις της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας μέσα στην Πέμπτη, εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών.

 

Πηγή:

newsbomb.gr