Γενικά Ελλάδα

Πανικός στα Super market: Γιατί δεν υπάρχει ούτε δείγμα από ξύδι στα ράφια;

Ελλάδατελος

Σκηνές πανικού έζησαν οι εργαζόμενοι στα super market και στα παντοπωλεία της χώρας…
καθώς δεκάδες πολίτες, έσπευσαν εκτός εαυτού να προμηθευτούν ξύδι, προκειμένου να καταπολεμήσουν την ενόχληση από το αίσθημα αδικίας που τους κατέλαβε για τα επιδόματα της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Ιδιαίτερα επιθετικοί, ως προς την διεκδίκηση ενός «σωτήριου» μπουκαλιού από το καταπαϋντικό υγρό, ήταν οι χαμηλοσυνταξιούχοι που μόλις διαπίστωσαν ότι η επαναφορά των συντάξεών τους σε ανθρώπινα επίπεδα, δεν ανήκει στις άμεσες προτεραιότητες της κυβέρνησης.

Χαρακτηριστικό είναι πάντως, ότι μόλις τα ράφια άδειασαν από ξύδι, οι ενοχλημένοι, που συνέχιζαν να συρρέουν κατά εκατοντάδες, δοκίμασαν να κατευνάσουν την οργή τους με μπαλσάμικο – χωρίς όμως να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πάντως, ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κ. Φωτόπουλος, μετά την άμεση ανταπόκριση που είχε η δήλωσή του, δέχθηκε πρόταση από γνωστή βιομηχανία μαγειρικών ειδών, για συμβόλαιο αποκλειστικής προώθησης των προϊόντων της.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr