Γενικά Ελλάδα

Συγκλονιστική ανατροπή στην τραγωδία του Μεσολογγίου – Να τι προκάλεσε το θάνατο των δύο παλικαριών!

Ελλάδαmesollogi

Την ώρα που όλοι περιμένουν τις τοξικολογικές εξετάσεις ένα βασανιστικό ερώτημα ταλανίζει γνωστούς και φίλους των δύο παλικαριών από το Μεσολόγγι, που χάθηκαν τόσο άδικα στο αρδευτικό κανάλι στην περιοχή Κατοχή.

Το σκασμένο λάστιχο του μοιραίου ΙΧ ίσως να είναι η απάντηση στην τραγωδία. Ίσως να συνδέεται με το τρομερό δυστύχημα. Το ερώτημα είναι αν το λάστιχο “κλάταρε” πριν ή μετά την πτώση στο αυλάκι.

Βρήκαν οι δυο νέοι κάποιο εμπόδιο στον δρόμο της επιστροφής που προκάλεσε ζημιά στο λάστιχο με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο και να βρεθεί στο χαντάκι; Ήταν μια πέτρα η αιτία για τον άδικο χαμό των δύο νέων; Ένα ερώτημα που δύσκολα θα βρει απάντηση…

Νωρίτερα, νέες έρευνες στην περιοχή της Κατοχής Μεσολογγίου, όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο ήταν νεκροί ο Βασίλης Γρατσάνης και ο Γιάννης Κορδώσης, πραγματοποίησε κλιμάκιο αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών.

Ο έλεγχος κρίθηκε απαραίτητος από την αστυνομία, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το αυτοκίνητο των δύο ανδρών είχε συγκρουστεί με άλλο διερχόμενο όχημα, πριν καταλήξει στο αρδευτικό κανάλι.

Παράλληλα, αναμένεται να οριστεί, άμεσα, εμπειρογνώμονας, ώστε υπάρξει επίσημο πόρισμα, τόσο για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες το αυτοκίνητο των δύο ανδρών εξετράπη της πορείας και κατέληξε στο κανάλι, όσο και για τη μηχανολογική κατάσταση του οχήματος.

φωτό eurokinissi