Γενικά Ελλάδα

ΣΟΚ: Σαραντάρες στις Σέρρες “Ξεζούμισαν” 17χρονο!

Ελλάδαlegs

ΑΠΙΘΑΝΗ ιστορία κάνει το γύρο του ίντερνετ: Δύο σαραντάρες έστειλαν στο …ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ έναν μαθητή έπειτα από ΑΧΑΛΙΝΩΤΟ… και υπερβολική δόση ΒΙAΓΚΡΑ!

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Σερρών μετά τη ροζ αποκάλυψη ότι ένας 17χρονος μαθητής Λυκείου κατέληξε στο νοσοκομείο έπειτα από εpωτικό τρίο με δύο μεγαλύτερες γυναίκες.
Όλα ξεκίνησαν όταν η μία γυναίκα, γύρω στα 40, κάλεσε τον νεαρό στο σπίτι της για της “φτιάξει” τον υπολογιστή της. Η γυναίκα, ανύπαντρη και πολύ εντυπωσιακή στην εμφάνιση, γνώριζε τον
μικρό αφού ήταν γιος οικογενειακού της φίλου.
Μόλις ο μαθητής πήγε στο σπίτι η σαραντάρα δεν έχασε χρόνο και την έπεσε ερωτικά στον πιτσιρικά. Ο μικρός δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό και συμμετείχε στο κάλεσμα της σeξι εργένισσας. Τα πράγματα, όμως, άρχισαν να δυσκολεύουν για τον νεαρό όταν στο “παιχνίδι” προστέθηκε η συνομήλικη φίλη της οικοδέσποινας.

Μετά από πολύωρο και άγριο σeξ ο μικρός δεν είχε άλλες “δυνάμεις” και τότε οι δύο σαραντάρες αποφάσισαν να δώσουν χάπια βιaγκρα στο άτυχο αγόρι. Ο νεαρός ανταποκρίθηκε για κάποια λεπτά αλλά μετά κατέρρευσε μισολιπόθυμος στο πάτωμα.
Επειδή οι δύο γυναίκες φοβήθηκαν για την υγεία του 17χρονου, αναγκάστηκαν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου αποκαλύφθηκε τι είχε προηγηθεί.
Η οικογένεια του μικρού έγινε έξαλλη με την ιστορία και έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη, ενώ οι δύο “λυσσάρες” 40άρες ετοιμάζονται να αλλάξουν πόλη για να γλιτώσουν από την ντροπή και την κατακραυγή.

press-news.gr
Αφήστε ένα σχόλιο