Γενικά Ελλάδα

ΣΟΚ στη Μεσσηνία- 14χρονος με φορτηγό παρέσυρε κοριτσάκι ενός έτους, που παλεύει τώρα για τη ζωή του

ΕλλάδαΤο άτυχο κοριτσάκι έπαιζε έξω από το σπίτι του και παρασύρθηκε από το βαρύ όχημα μπροστά στα μάτια της μητέρας του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα ένα κοριτσάκι ενός μόλις έτους, το οποίο βρέθηκε στις ρόδες ενός αγροτικού φορτηγού που οδηγούσε ένα ανήλικο παιδί στην Καλαμάτα χωρίς να το αντιληφθούν οι γονείς του!

Το ατύχημα συνέβη σε έναν οικισμό τσιγγάνων στην περιοχή Άγιος Κωνσταντίνος στα Αρφαρά Μεσσηνίας όταν, άγνωστο πώς, το 14χρονο αγόρι βρήκε τα κλειδιά του αγροτικού και το έβαλε μπροστά. Το άτυχο κοριτσάκι έπαιζε έξω από το σπίτι του και παρασύρθηκε από το βαρύ όχημα μπροστά στα μάτια της μητέρας του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά!

Συγγενείς μετέφεραν το παιδί στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου κρίθηκε ότι η κατάστασή του ήταν ιδιαίτερα σοβαρή και διακομίστηκε στην Αθήνα. Οι αστυνομικοί του τμήματος Περιφερείας Καλαμάτας συνέλαβαν τον 39χρονο πατέρα του 14χρονου που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.


Αφήστε ένα σχόλιο